+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Voorman Constructie Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 4.250 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Voorman Constructie leid je een team van bouwexperts en werk je aan het leggen van sterke fundamenten. Je dag zit vol met leiderschap en technische uitdagingen. Je plant en coördineert projecten, houdt kwaliteitscontroles, lost technische problemen op en zorgt voor een veilige werkomgeving. Je team aansturen doe je met enthousiasme en support. Elke dag is anders en brengt nieuwe successen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om een cruciale rol te vervullen bij het leggen van solide fundamenten? Als Voorman Constructie geef je leiding aan een team van enthousiaste bouwexperts. Samen stellen jullie de norm voor duurzame constructies en dragen jullie bij aan de basis van toekomstige triomfen. Ben jij gereed om de touwtjes in handen te nemen


Wat ga je doen?

Elke werkdag als Voorman Constructie binnen dit funderingsmachines bedrijf is een dynamisch avontuur vol leiderschap en technische uitdagingen. ’s Ochtends begin je met het plannen en coördineren van constructieprojecten, waarbij je de puzzelstukjes van het team samenvoegt om efficiënte workflows te creëren.

Tijdens de projectuitvoering voer je grondige kwaliteitscontroles uit op constructiewerkzaamheden. Elk laspunt en elke constructiedetail worden zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen en specificaties. Een kritische oog voor detail is essentieel om duurzame en veilige constructies te waarborgen. Als technische steunpilaar voor het team, ben je constant bezig met het oplossen van technische vraagstukken. Of het nu gaat om een complex ontwerpprobleem of een onverwachte uitdaging tijdens de constructie, jouw rol is om oplossingen te bieden en het team te begeleiden naar succes.

Veiligheid staat altijd voorop. Gedurende de dag handhaaf je strikte veiligheidsnormen in de werkplaats, waarbij je ervoor zorgt dat het team zich bewust is van de risico’s en de juiste procedures volgt. Een veilige werkomgeving is de basis voor productiviteit en kwaliteit.

In de rol van voorman stuur, coördineer, en begeleid je het team met enthousiasme. Jouw interactie met teamleden omvat niet alleen aanwijzingen, maar ook aanmoediging en ondersteuning, wat een positieve teamdynamiek bevordert. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en overwinningen en ben je trots om een bijdrage te leveren aan het bouwen van sterke fundamenten voor de toekomst.


Jouw werkzaamheden
  • Plannen en coördineren van constructieprojecten;
  • Uitvoeren van grondige kwaliteitscontroles op constructiewerkzaamheden;
  • Technisch ondersteunen van het team en oplossen van vraagstukken;
  • Handhaven van strikte veiligheidsnormen in de werkplaats;
  • Aansturen, coördineren en begeleiden van het team.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau in een technische richting;
  • Aantoonbare werkervaring in een aansturende functie;
  • Kennis van MS Office en het werken met een ERP programma;
  • Affiniteit met grote werktuigbouwkundige machines;
  • Beheersen van de Nederlandse in woord en geschrift;
  • Beschikken over de capaciteiten energiek, praktisch en organisatorisch.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever ontwerpt, produceert en levert vanuit Middelburg multifunctionele funderingsmachines over de hele wereld. Ruim 60 jaar ervaring op het gebied van diverse funderingstechnieken vormt de basis voor de ontwikkeling van al hun producten. Continue productinnovatie is mogelijk dankzij nauwe samenwerking met nationale en internationale funderingsbedrijven. De serviceafdeling bestaat uit zeer ervaren monteurs die zowel op locatie als via online verbinding snel hulp kunnen bieden. Ze zijn een innovatieve en betrouwbare langetermijnpartner voor het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen voor de funderingsmarkt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in