+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Planner Openbaar vervoer | Zeeland Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Transdev

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.123 - € 4.312 p/m

Vacature in het kort

Heb je talent om mensen te motiveren en ben je een goede leider? Houd je van samenwerken in een team? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag als planner voor het openbaar vervoer in Zeeland. Je werkt samen met collega's om het werk goed te plannen. Ook zorg je dat iedereen op tijd weet wat ze moeten doen. Je kijkt vooruit en lost problemen op. Je helpt mee om te zorgen dat alle reizigers op tijd op hun bestemming komen. Dit is een belangrijke baan waar je echt iets kunt betekenen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: Middelburg/Terneuzen | Aantal uur: 40 uur per week

Heb jij het in je om binnen een team de motiverende factor te zijn? Ben jij iemand die zich weet op te stellen als een echte leider en die zijn team op sleeptouw weet te nemen? Kan je goed verbinding leggen met andere personen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Ben jij communicatief sterk, heb je oog voor het grotere plaatje en houd je van het oplossen van complexe puzzels? Wil jij die vaardigheden inzetten om het verschil te maken voor onze reizigers in het openbaar vervoer? Word dan planner bij Transdev in Zeeland!

Samen met je collega’s ga je de roostergebonden medewerkers, oproep- en uitzendkrachten efficiënt inplannen op de diensten. Daarnaast zorg jij ervoor dat collega’s tijdig weten waar ze aan toe zijn. Je zet in op efficiëntie qua kosten en houd rekening met de wensen van onze collega’s. 

Jij hebt een vooruitziende blik en herkent knelpunten tijdig, zodat je hierop kan anticiperen. Jij zorgt ervoor dat iedere dag de bezetting van alle diensten rond is en alle reizigers dus bij hun bestemming aankomen. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en je zet je in voor een goede uitvoering van het vervoer. Kortom, een uitdagende baan waarin je een betekenisvolle bijdrage levert. In deze functie ben je onderdeel van het rayon team en leg je verantwoording af aan de rayonmanager.

De reiziger ziet vaak alleen de bus die hem of haar van A naar B brengt, maar hier gaat een interessante logistieke puzzel achter schuil. Regie, een efficiënt rooster en goede planning zijn hierbij onmisbaar. Maak jij onze puzzel compleet? 

En verder:

  • Onderhoud je contact met medewerkers en leidinggevenden van zes verschillende vestigingen;
  • Zorg je voor de administratieve verwerking van de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden voor een juiste urenverantwoording en facturering;
  • Verwerk je verzuim- en herstelmeldingen;
  • Adviseer je het team op het gebied van de operationele jaarplanning en efficiëntie.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Transdev. Hét mobiliteitsbedrijf van Nederland.
Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in