+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Telemarketeer Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,62 p/u

Vacature in het kort

Bij Delta Fiber hebben we een leuke baan voor jou als telemarketeer. Je gaat klanten bellen over internet en mobiele pakketten. Ervaring is niet nodig, we leren je alles. Je werkt in een team waar iedereen elkaar helpt en waar je kunt groeien. Het is een gezellige plek met een coach die jou steunt. Je kunt ook doorgroeien naar andere banen. We werken met thema battles, zoals het WK. Elke dag zie je hoe goed je het doet. Dit is je kans om te laten zien wat je kunt! Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een flexibele commerciële uitdaging? Kijk niet verder! Bij Delta Fiber hebben we een geweldige kans voor jou als telemarketeer. Je verdient €13,62 per uur. Ervaring in sales is niet nodig, we leren je alles wat je moet weten!

Wat bieden wij jou
  • €13,62 per uur
  • Bijna juiste prestatie na 3 maanden €15 per uur!
  • Een leuke baan in een nog leuker team
  • Mogelijkheid tot vast contract
Wie ben jij

Jij hebt geen ervaring in sales nodig, maar staat wel open om alle kneepjes van het vak te leren.
Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, maar fulltime is ook zeker mogelijk! Verder werk je minstens 2 avonddiensten tot 21:00 en ben je op zaterdag beschikbaar tot 16:00. Jij hebt lef en overtuigingskracht, de eigenschappen die bij een sales medewerker horen. Binnen de kortste keren leren wij jou alles en ben jij in staat om de klanten te adviseren én te overtuigen.

Wat ga je doen

Tijdens outbound gesprekken benader je klanten om nieuwe internet pakketten aan te bieden. Daarnaast bel je nieuwe internet klanten om ze welkom te heten en de voordelen van Delta Mobiel te bespreken.

Bij Delta Fiber doen we telefonische sales anders. We geloven in positieve gesprekken waarbij de klant centraal staat. Geen harde verkoop, maar het creëren van een goed gevoel bij de klant.

Op andere momenten log je in op de inbound-lijn, waarin niet-klanten (prospects) vragen stellen
over de huidige producten en diensten van DELTA. Je kijkt met hen mee en je stelt een passend aanbod samen. Je overtuigingskracht komt hier goed van pas. Jij zorgt altijd met vriendelijkheid en vastberadenheid dat de klant krijgt wat hij nodig heeft. Ben jij de volgende hero of the week?

Elke dag worden de resultaten gedeeld zodat jij weet of jij jouw collega’s aan het verslaan bent. Handig want op zijn tijd heeft de afdeling Telesales thema battles (WK , Expeditie Robinson etc.) Goed voor jouw winnaarsmentaliteit!

Waar ga je werken

Delta Fiber Nederland, gevestigd in Middelburg, investeert in jouw ontwikkeling. Het is inmiddels een gewaardeerde werkgever bij Tempo Team. Wat maakt Delta Fiber Nederland zo aantrekkelijk? De afdeling Telesales waar je zult werken is een ondersteunende en vriendelijke

Hier vind je collega's die elkaar helpen en de werkdag plezierig maken. Samen met jouw eigen coach geef je aandacht aan je ontwikkeling. De kans om door te groeien naar functies zoals trainer, coach of andere posities die aansluiten bij jouw ambities maken Telesales bijzonder!

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Ben jij onze nieuwe Telemarketeer? Solliciteer dan direct via deze website . Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in