+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Adviseur techniek A Vaarwegen (ass. TM) 36 u/w RWS DZL Middelburg Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RWS DZL Middelburg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Miljoenen mensen zijn afhankelijk van onze infrastructuur. Als Assistent Technisch Manager VA draag je bij aan het onderhoud van vaarwegen, wegen, bruggen en sluizen. Jouw focus ligt op het coördineren van grote onderhoudsprojecten en het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Je werkt in een omgeving, waarbij innovatie en professionalisering centraal staan. Je krijgt de kans om je netwerk uit te breiden en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van beleid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: Middelburg
Duur: 12 mnd, start zsm
Optie tot verlenging: Ja, 2 x maximaal 12 maanden na afloop initiële opdracht
Reageren voor: 09-05-2024

Functieomschrijving:
Miljoenen mensen zijn iedere dag afhankelijk van onze infrastructuur. Zonder vaarwegen, wegen, bruggen en sluizen kunnen zij niet werken, wonen en leven. Het A Vaarwegenteam in Zeeland draagt bij aan het onderhoud van de objecten in deze regio. Dit onderhoud betreft zowel meerjarig onderhoud als een aantal voorgeschreven activiteiten. Deze voorgeschreven activiteiten zijn grote onderhoudsprojecten zoals conservering van diverse sluisdeuren, groot onderhoud van het gemaal en in/uitlaatwerk van het kreekrak sluizencomplex en groot onderhoud van de Vlakebrug.

Als Assistent Technisch Manager VA ligt je focus op de begeleiding van deze voorgeschreven activiteiten. Jouw werk binnen het technisch team is technisch uitdagend, je coördineert de lopende werkzaamheden en ziet bij al je projecten toe op de toepassing van de gestelde eisen op het gebied van ontwerp, effecten en techniek. Hierbij bewaak je de integraliteit en kwaliteit. Ook ben jij aanspreekpunt en gesprekspartner voor de opdrachtnemer. Je hebt oog voor innovatie en stelt verbeteringen van kaders, de werkwijze en standaarden voor binnen het project en project overstijgend. Met collega’s zorg je voor de verdere professionalisering: je bent alert op nieuwe ontwikkelingen, draagt bij aan ontwikkeling van beleid en deelt actief je kennis binnen het projectteam. Je zet actief jouw netwerk in om kennis te verbreden. In overleg met de technisch manager van het A Vaarwegenteam stuur je in je coördinerende rol een deel van het technisch team aan en leid je het werk in goede banen. Rijkswaterstaat werkt volgens het Integraal Projectmanagementmodel (IPM-model), waarin de technisch manager, projectmanager, contractmanager, omgevingsmanager en manager projectbeheersing eindverantwoordelijk zijn voor de resultaten. De technisch manager voorzie jij van de juiste technische input. Voor de technici ben je aanspreekpunt en coach. Met je proactieve instelling stuur je op een goed verloop van de werkzaamheden in een dynamische omgeving. Middelen zet je efficiënt in en je bewaakt de voortgang en de technische kwaliteit nauwgezet. In de verschillende projectfases coördineer je de inhoudelijke, procesmatige en procedurele voorbereiding van de besluitvorming. Je zorgt voor de toepassing van nieuwe methodes en van de kaders rondom ontwerp, effecten en techniek in de projectuitvoering. Ook houd je de aspecten veiligheid, duurzaamheid en natuur scherp in de gaten. Je zorgt voor een verdere professionalisering van dit team, en verliest daarbij het belang van een goede sfeer niet uit het oog.

De werkzaamheden zullen in grote lijnen bestaan uit:
Het coördineren van werkzaamheden binnen het technische team, inclusief de bewaking van integraliteit en kwaliteit. • Bijdragen aan planningssessies en risicosessies
Deelnemen aan reguliere projectteam overleggen (frequentie op basis van voortgang en risicoprofiel).
Bewaking wettelijke eisen/normen
Verificatie/validatie geleverde gegevens
Het adviseren en ondersteunen van de technisch manager;

Eisen
De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding , in een technische richting;
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het onderhoud van natte infrastructuur, zoals beweegbare bruggen en sluizen.
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het leidinggeven aan teams.

Wensen
De aangeboden kandidaat heeft recente ervaring bij het coördineren van raakvlakken binnen diverse disciplines zoals EIA, WTB, civiel en veiligheid
De aangeboden kandidaat heeft recente ervaring bij het uitvoeren van prestatiecontracten. (toelichting recent: ervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar)
De aangeboden kandidaat heeft recente ervaring bij het begeleidenvan grote onderhoudsprojecten (projectomvang <1m€). (toelichting recent: ervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar)
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met advisering. (Toelichting recent: ervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar)
Mate waarin de kandidaat beschikt over de genoemde competenties en vaardigheden (toetsbaar op basis van CV, motivatiebrief en/of mogelijk sollicitatiegesprek).
De aangeboden kandidaat is in het bezit van een VOL-VCA certificaat en/ofGPI certificaat en/of VOP. Bij niet in bezit is kandidaat bereidt deze te halen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in