+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.

Productiemedewerker flexibel Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,83 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons kun je werken als productiemedewerker en een goed salaris verdienen. Je werkt in dagdienst en kiest zelf wanneer je werkt. Na 8 weken krijg je al meer betaald! Ook fijn: je bent elk weekend vrij. Je maakt deel uit van het team dat hoge kwaliteit gevels maakt voor verschillende gebouwen. We werken in een technische omgeving en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen. Plus, we hebben leuke teamactiviteiten, zoals een voetbaltoernooi. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een goed salaris verdienen van €15,83 bruto per uur? Lekker aan de slag in dagdienst en werken op de dagen dat het jou uitkomt! Klinkt goed, toch? Kom werken bij Scheldebouw als productiemedewerker!

Wat bieden wij jou
  • Een uurloon van €15,83 bruto per uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Al na 8 weken verhoging! € 16,14 bruto per uur
  • Werken in dagdienst
  • In het weekend lekker vrij!
Wie ben jij

Je geeft zelf aan welke dagen je kunt werken als productiemedewerker, dat kan wekelijks anders zijn. Deze baan is goed te combineren als je bijvoorbeeld studeert. Natuurlijk vind jij het leuk om in een technische omgeving te werken! En verder rekenen wij erop dat je:

  • Een werktekening kunt lezen en begrijpen
  • Graag in teamverband werkt
  • Eigen vervoer hebt om naar Scheldebouw te kunnen komen
Wat ga je doen

Als productiemedewerker ga je aan de slag met het maken van gevels voor gebouwen. Deze gevels zijn van hoge kwaliteit en voor verschillende projecten. Je kunt hierbij denken aan gevels voor gebouwen als ziekenhuizen, kantoren en appartementencomplexen. Klinkt gaaf toch? Samen met je team beheer je een assemblagelijn. Met een werktekening en mondelinge instructies assembleer je elementen die bestaan uit aluminium profielen, isolatie, glas e.d. Uiteraard wordt je goed ingewerkt zodat je goed en veilig aan het project kunt werken.

Als productiemedewerker werk je in dagdiensten. Deze zijn van 07:00u tot 15:45u. Je geeft zelf aan welke dagen je kunt werken. In de vakanties kun je altijd extra werken. Fijn hè? Laat die bankrekening maar volstromen! Alleen 15 juli t/m 28 juli zijn we gesloten. Dan genieten we met z’n allen even 2 weken van de zomer!

Waar ga je werken

Een wand met foto’s van de mooiste projecten, een eigen testlaboratorium, opgebouwde voorbeeldmodellen. Je vindt het allemaal bij Scheldebouw! We zijn trots op alles wat we maken en we zijn trots op onze medewerkers! We vinden het gezellig om met elkaar samen te werken en daarnaast organiseren we ook geregeld activiteiten. Houd jij wel van een balletje trappen? Schrijf je dan in voor ons voetbaltoernooi! Zo leren we elkaar buiten het werk ook nog kennen.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Onze huidige medewerkers dragen hun ruime kennis graag aan je over, maar zijn ook zeker benieuwd naar jouw ideeën!

Sollicitatie

Wil jij hier beginnen als productiemedewerker? Mooi! Wij willen je graag beter leren kennen. Solliciteer dan snel. Wij bellen je binnen 1 werkdag na je sollicitatie. Heb je nog vragen? Geen probleem! Je kunt ons bellen of appen op 076-5211818!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in