+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelstum.

Montagemedewerker Middelstum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je iemand die graag met zijn handen werkt en houdt van een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan als montagemedewerker in de houtskeletbouw iets voor jou. Je gaat werken in een team waar een goede sfeer hangt en waar ieders mening telt. Het bedrijf is bezig met groeien en heeft net nieuwe machines gekocht. Je krijgt de kans om veel te leren en er is altijd ruimte voor een grapje. Plus, je krijgt veiligheidsschoenen en een vergoeding voor je reiskosten. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Afkomstig uit de bouw-sector en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste, leergierige montagemedewerker houtskeletbouw!

In jouw nieuwe functie als montagemedewerker ga jij houtskelet elementen produceren en verwerken. Dit doe jij in een innovatieve productiestraat. De houtskeletelementen zijn voornamelijk onderdelen van gevels. Je werkt veelal met machines, er wordt namelijk veel geautomatiseerd! Samen met collega's werk je de producten af en zorg je dat er een hoogwaardig product wordt afgeleverd naar de klant. 


Functie eisen
  • Je hebt enige affiniteit met de werkzaamheden
  • Je bent gemotiveerd om werkzaamheden te leren 
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever maakt kant-en-klare gevelelementen voor zowel particulieren als aannemers. Dit zorgt voor veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is het bedrijf flink gemoderniseerd, er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Het bedrijf heeft ambities om verder door te groeien, waardoor zij op zoek zijn naar versterking voor binnen het team.

Het bedrijf kent een informele werksfeer en er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor. Bij dit bedrijf is er voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie én iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. In deze timmerfabriek werken ongeveer 20 medewerkers, waarvan 15 in de productie. Jij zal met vier collega's in een team komen, allen tekenaars en werkvoorbereiders op kantoor. Jullie staan direct in contact met de fabriek. Jouw directe collega wordt Erwin, jullie zullen veel samen gaan werken en het werk oppakken voor deuren, ramen en kozijnen.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een bedrijf waar jij veel kan leren als montagemedewerker. Jouw salaris is conform cao en komt uit tussen de €13,27 en €14,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast bouw je pensioen, vakantiegeld + vakantiedagen op. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je van ons veiligheidsschoenen. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in