+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Productie Planner Middenbeemster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.875 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In de rol van productieplanner ben je de spil tussen productie en klantenservice. Je plant orders, houdt contact met klanten en zorgt dat alles op tijd klaar is. Je werkt in een modern bedrijf met de nieuwste technologie. Er is veel ruimte om te leren en te groeien. Je krijgt een goed salaris en kunt werken op flexibele tijden. Ook kun je gebruik maken van bedrijfsfitness. Een kans om in een hightech omgeving te werken, waar jouw inzet echt telt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

In jouw rol als productieplanner regel jij alles voor de productie en klantenservice! Als productieplanner zorg je dat alle orders goed gepland worden, inclusief voorspellingen en projecten. Je houdt contact met klanten en productieteams, lost problemen op en zorgt dat alles op tijd klaar is. Met je administratieve skills regel je de papierwinkel en zorg je dat alles soepel verloopt. Ook coördineer je projecten en help je met verbeteringen. Je gaat werken in een modern bedrijf met flexibele uren waar je echt het verschil kunt maken.


Wat wij bieden
  • Een super interessante en spannende hightech wereld waar je wordt uitgedaagd en geïnspireerd.
  • Je komt terecht in een moderne fabriek met de nieuwste machines en technologieën
  • Je krijgt volop kansen om bij te leren en jezelf te ontwikkelen, zodat je steeds beter wordt in wat je doet.
  • Je profiteert van goede beloningen, zoals een prima salaris en flexibele werktijden, zodat je werk en privé goed in balans zijn.
  • En ook niet onbelangrijk: je krijgt een goed pensioen en de mogelijkheid om aan bedrijfsfitness te doen zodat je fit blijft terwijl je werkt.
Wat wij vragen
  • Je hebt minstens een MBO niveau 4 diploma in een technische richting. Plus, je hebt twee jaar gewerkt.
  • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel praten als schrijven.
  • Ken je JIT/MRP? Top! Dat helpt je zeker. Maar als je dat niet kent, maar wel andere dingen kunt, willen we toch graag van je horen.
  • Je kunt goed overweg met MS Office en je bent een ster in praten met collega`s en klanten
Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is al meer dan 75 jaar super goed in wat ze doen. Ze zijn dé experts in het maken van hele precieze onderdelen met super moderne technieken zoals CNC frezen, draaien en slijpen. En alsof dat niet genoeg is, bouwen ze ook nog eens ingewikkelde machines en dingen in elkaar, waardoor ze altijd voorop blijven lopen in technologie. Bij dit bedrijf draait alles om goede relaties bouwen en ze zijn heel professioneel en flexibel. Je gaat werken in een wereld vol nieuwe ideeën, met de nieuwste machines en lekker flexibele werktijden zodat je werk en privé goed kunt combineren.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in