+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Agrarisch specialist veehouderij Middenmeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 37 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.882 - € 3.231 p/m

Vacature in het kort

Bij AB Vakwerk help je boeren door hen te vervangen als ze ziek zijn. Je doet meer dan alleen melken, soms neem je zelfs de hele boerderij over. Dit werk wordt erg gewaardeerd, omdat je boeren in moeilijke tijden helpt. Je leert veel en kunt jezelf ontwikkelen, bijvoorbeeld door koeien te scheren of nieuwe melkers op te leiden. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bij AB Vakwerk zet je elke dag je agrarische kennis en expertise in om de bedrijfscontinuïteit van onze leden te waarborgen. Of het nu gaat om ziekte- en vakantievervanging, klauwverzorgen, plaagdier- en ridderzuringbestrijding, als agrarisch specialist ben je van alle markten thuis.

Als agrarisch specialist bestaat je voornaamste taak uit het vervangen van een boer in geval van ziekte. Dit kan gaan om enkele melkbeurten en een andere keer neem je zelfs de volledige bedrijfsvoering van een boer over. Dit maakt dat je in deze functie zeer veel waardering krijgt, omdat je een lid in ‘nood’ helpt. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen vindingrijk bent, maar ook een uitstekend luisterend oor hebt voor de behoeften en uitdagingen van de boeren die je vervangt.

Je krijgt een uitdagende functie in de agrarische wereld waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo bieden we ook specialistische diensten aan waar jij je ook mee gaat bezighouden. Denk dan aan klauwverzorging of het opruwen van vloeren. Misschien vind je het ook wel leuk om koeien of schapen te scheren? Bovendien krijg je de mogelijkheid om nieuw talent op te leiden tot melker, waarmee je een bijdrage levert aan de toekomst van de agrarische sector. Als blijk van waardering dat je voor ons aan de slag gaat, ontvang je een bonus van €2.000,00!


Gevraagd

  • Je hebt ervaring in de agrarische sector.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent behulpzaam en je kan goed zelfstandig werken.


Aanbod

  • Salaris tussen de €2882,00 en €3231,00 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.
  • Een bonus van maar liefst €2.000,00! De bonus wordt in twee delen uitgekeerd; na 26 weken krijg je €1.000,00 en na 52 weken krijg je €1.000,00.
  • Je krijgt bij goed bevallen een vast contract.
  • Een bedrijfsauto of een kilometervergoeding van €0,27.
  • Een maandelijkse telefoonvergoeding van €17,50.
  • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een veelzijdige en zelfstandige functie met voldoende mogelijkheden om je door te ontwikkelen.


Bedrijfsomschrijving

AB Vakwerk ruim 65 jaar geleden opgericht als agrarische coöperatie en dat zijn we nog steeds! Als coöperatie zijn wij er voor onze leden wanneer ze ons nodig hebben. Dat kan zijn door het regelen van ziektevervanging, en ook door het aanbieden van specialistische diensten zoals klauw bekappen en het opruwen van vloeren. Wij kennen de agri- & foodsector als geen ander. En in onze sector zijn we continu bezig met het ontwikkelen van mensen en technologie. Zo kun je bij ons verschillende opleidingen volgen en werken we met de nieuwste systemen. Met ongeveer 150 bedrijfsverzorgers helpen wij onze ruim 3300 leden waar nodig. Wil jij er samen met ons voor zorgen dat het werk bij onze leden altijd door kan gaan? Reageer dan direct!Heb je nog vragen? Stel ze gerust!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in