+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vuilnisman, -vrouw, -mens Middenmeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 8 - 16 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,17 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van buiten zijn en actief bezig zijn? Wil je wat extra geld verdienen? We zoeken beladers voor HVC Den Helder en Middenmeer. Je werkt aan een schonere omgeving door vuilnisbakken en -containers te legen. Je begint vroeg en bent vroeg klaar. Samen met collega's help je de wereld schoner te maken. Je krijgt een goed uurloon en reiskostenvergoeding. Plus, je bouwt pensioen op en krijgt extra geld aan het einde van het jaar. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Geniet je van frisse buitenlucht en ben je graag actief bezig? Zoek je naar een mogelijkheid om wat extra geld te verdienen deze lente? We zoeken beladers voor HVC Den Helder en Middenmeer! Als je 18 jaar of ouder bent, verdien je €15,17 per uur!

Wat ga je doen?

Word je blij van frisse lucht en hou je van werk waarbij je lekker actief bezig bent? Zoek je naar een kans om wat extra geld te verdienen deze lente?

Voor HVC Den Helder en Middenmeer zijn we op zoek naar beladers! Als je 18 jaar of ouder bent, verdien je €15,17 per uur!

Wat ga je doen?

Als belader werk je elke dag aan een schonere en gezondere omgeving. Je begint om 07:15 uur en bent klaar om 16:00 uur. Vroeg beginnen betekent ook vroeg klaar zijn! Op de achterkant van de vuilniswagen ben jij verantwoordelijk voor het legen van de vuilnisbakken en -containers. Je controleert of het afval correct is gesorteerd volgens de regels voor afvalscheiding. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een schonere wereld!


Waar ga je werken?

HVC ken je wellicht al van de afvalinzameling en recycling, maar wist je dat ze veel meer doen dan dat? Zo produceren en leveren ze duurzame energie en halen warmte, elektriciteit en groen gas uit biomassa. Steeds meer afval, zoals papier & plastic krijgen hierdoor een tweede of derde leven.

Helaas zijn de locaties niet goed bereikbaar met het OV. Houd hier rekening mee wanneer je solliciteert op deze vacature.


Wie ben je?

We zoeken iemand die niet bang is om hard te werken en die graag vroeg begint. Je moet minstens 18 jaar oud zijn vanwege de aard van het werk. Ook is het belangrijk dat je flexibel bent en over eigen vervoer beschikt.


Wat mag je verwachten?
  • Dit is een flexibele parttime baan, waarbij je kunt kiezen wanneer en hoeveel uur je werkt;
  • Je verdient €15,17 per uur bruto;
  • We vergoeden €0,23 per kilometer aan reiskosten;
  • Vakantiegeld wordt opgebouwd met 8,33% van je bruto uurloon;
  • Je krijgt ook een eindejaarsuitkering van 3,7% van je bruto uurloon;
  • Na 8 gewerkte weken begin je met pensioenopbouw.

Belangrijk om te weten: Deze baan is flexibel! Dat betekent dat het aantal uren dat je werkt per week kan variëren. Soms werk je misschien 1 of 2 dagen in een week, maar de volgende week kan het zomaar 5 dagen zijn. We kunnen dus geen vast aantal uren garanderen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in