+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mijdrecht.
Laad meer vacatures

Talent Sourcer Beveiliging Mijdrecht Mijdrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

360talent

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons eigen team in #Mijdrecht zoeken we een Talent Sourcer met affiniteit voor de beveiligingsbranche. In deze rol speel je een cruciale rol in het vinden van de juiste kandidaten en het verbinden van werkgevers en werknemers. Je werkt samen met een divers en gezellig team verspreid over meerdere locaties. Dit is jouw kans om met ons 360talent naar een hoger niveau te tillen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

En dit keer niet voor één van onze relaties maar voor ons eigen team in #Mijdrecht! Buitenkansje, dus. We zoeken een Talent Sourcer. Iemand die samen met ons 360talent naar een hoger niveau tilt.

Toppers in de beveiligingsbranche zijn steeds moeilijker te vinden. Hierom zoeken wij een Talent Sourcer met affiniteit met de beveiliging die samen met ons de krenten uit de pap vist. Als Talent Sourcer ben je doorlopend op zoek naar de juiste kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, of die jij zou kunnen verleiden om zich weer op de arbeidsmarkt te begeven. Jij weet waar je de juiste kandidaten kunt vinden en weet ze al na één telefoontje warm te maken voor de mogelijkheid die ons bedrijf biedt als intermediair tussen werkgever en werknemer.

Dit alles ga je doen voor misschien wel de leukste en gezelligste werkgever van ’t land: 360talent zelf! Samen met collega’s uit Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen en Curaçao zoeken, bemiddelen en plaatsen we technici met karakter: techneuten die het hart op de juiste plek hebben en die wel van een uitdaging houden.


Dit ga je doen als Talent Sourcer

Wij gaan jou ‘on the job’ opleiden en het vak van Talent Sourcer bijbrengen! Dit betekent dat jij een belangrijke rol speelt in het sneller, slimmer en efficiënter vinden van techneuten. De behoefte aan beveiligers is groot! Geen gemakkelijke klus, maar dit zie jij als een uitdaging.

  • Je bedenkt nieuwe en creatieve ideeën om nieuwe kandidaten en klanten te werven;
  • Je onderhoudt nauw contact met de consultants om te weten wat er speelt in de markt;
  • Je werft actief via social mediakanalen en de jobboards;
  • Je doet de eerste telefonische beschikbaarheidscalls met kandidaten;
  • Je plant intakegesprekken tussen kandidaten en consultants.


Gevraagd

Je bent nieuwsgierig en wilt op de hoogte zijn van sourcing en de laatste trends op dat gebied. Je gelooft niet in gladde praatjes, snelle werving of agressieve benadering van techneuten. Dit betekent dat jij je als Talent Sourcer bij 360talent verdiept in de interesses en het werkveld van de personen die je contact, een persoonlijke benadering is de sleutel tot succes. Je bent in staat om kritisch te zijn, hard te werken en je hebt doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je een gemotiveerde en sportieve teamplayer met een goed gevoel voor humor.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent beleefd brutaal, creatief en communicatief onderlegd;
  • Jij hebt de discipline om je eigen werk in te richten;
  • Ervaring binnen de beveiliging is een pré;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;


Aanbod

Bij 360talent heb je een boeiende baan met veel vrijheid en afwisseling in een jonge en dynamische omgeving.  Het salaris is marktconform en vullen we aan met een uitzonderlijk stimulerend bonussysteem. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Sterker nog, dat verwachten we van je.

En je hebt geluk, want je komt terecht in het leukste team van Nederland, misschien wel van de wereld. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke band die we met elkaar hebben en dat aspect maakt ons dagelijkse werk een heel stuk leuker. Elk jaar hebben we meerdere, gezellige uitjes waarmee we de warme teamband onderhouden.


JE KAN NU AL SOLLICITEREN!

Stuur ons je C.V. en motivatie op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!
Vragen?
Voor vragen of meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 06-15 60 05 16 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in