+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mill.

Verkoop/bakery medewerker Mill

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Schimmeltankstations locatie Mill

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vakantiewerk / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van klanten helpen en werk je graag in een bakkerij? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat niet alleen achter de kassa werken, maar ook in de bakkerij zelf. Hier maken we onze eigen speciale broodjes. Je leert hoe je broodjes afbakt, belegt en de bakkerij schoonhoudt. Ervaring is niet nodig, we leren je alles. Het is een leuke en afwisselende baan waar je veel kunt leren. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je enthousiast en je vind het leuk om met klanten om te gaan in een leuk bedrijf? Dan is dit wellicht iets voor jou! Dit een gevarieerde functie waarbij je kassa werkzaamheden gaat doen maar ook meedraait in onze backery. Trots zijn wij op onze eigen formule MUNCH, waar wij heerlijke verse broodjes maken. In de bakery ga je zelf broodjes afbakken, smeren/beleggen, producten aanvullen en zorgt dat de werkplek netjes en schoon blijft. Ervaring is niet nodig, als je er maar zin in hebt en leergierig bent, we nemen de tijd om je in te werken.


Gevraagd

Fijn als je alleen kunt werken maar ook in teamverband. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en met een voldaan gevoel naar huis. Onze klanten zijn natuurlijk erg belangrijk, dus als jij ze netjes en vriendelijk te woord staat dan zijn wij al heel tevreden. Verder is het in onze branche belangrijk dat je flexibel bent en geen 8 tot 5 mentaliteit hebt, want wij werken met diverse soorten diensten (ochtend, middag, tussen en avond), 7 dagen per week. Rijbewijs is niet noodzakelijk wanneer je in de buurt woont. Woon je wat verder weg dan is het wel prettig wanneer je over een auto beschikt, want openbaar vervoer is dan gezien onze diensten niet altijd even makkelijk.



Aanbod

Familiebedrijf
Pensioenopbouw
Personeelskorting op de bakkerij broodjes (60%)en shopartikelen (10%)
Verzekering inkomsten: 50% van de kosten wordt door ons vergoed (is geen verplichte verzekering).
Kans op een bonus welke altijd in januari wordt uitgekeerd
Team uitjes
1x per jaar een personeelsfeest met alle stations (Bergen (L), Veghel, Mill, Uden en kantoor)
Kerstpakket
Tussendoor een kleine attentie als waardering
Bij ons ben je geen nummer
Kantoor is toegankelijk, je kunt altijd bellen of mailen als er wat is of vragen zijn
Ook staan wij altijd open voor een paar uurtjes mee proefdraaien zodat je even een kijkje in “de keuken” bij ons kunt nemen.


Uren

8 - 38 uur
Uren altijd in goed overleg!

Bedrijfsomschrijving

Schimmel Tankstations is een mooi hecht familiebedrijf met 4 eigen stations. En wij zijn enorm trots op al onze teams op onze stations in Uden-Veghel-Mill en Bergen (L) en kantoor. Momenteel hebben wij ongeveer 65 medewerkers in dienst. Ook hebben wij een eigen bakery formule, MUNCH genaamd, waar we onze heerlijke verse broodjes voor onze klanten bereiden. Munch zit in Uden-Veghel en Mill, Bergen heeft geen bakery, maar daar verkopen we snacks vanuit een oventje.
Ons personeel is erg belangrijk voor ons en wij proberen onze waardering ook altijd zoveel mogelijk te uiten. De lijntjes zijn kort en als er wat is staat de deur bij personeelszaken altijd open. Wij denken nooit in problemen, maar juist in oplossingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in