+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider bouw Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HetUitzendBureau.nl Strijen

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Hou je van een organisatie waar een informele sfeer hangt en jij jouw stukje creativiteit en flexibiliteit bij kunt dragen? Werk je graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren? Houd je ervan de regie in handen te hebben en sta je voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Onze functie:
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de algehele voorbereiding van bouwprojecten. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleiding. Jij maakt een projectplan op basis van de offertes, projectinformatie en vooruitzichten en bewaakt dit. Je signaleert knel- en verbeterpunten als het gaat om planning en budgettering. Aan de hand van de aanbieding en productietekening bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Ook het aanvragen van offertes bij leveranciers en/of ondernemers behoort tot je taken. Je zorgt ervoor, dat opdrachten naar leveranciers en onderaannemers tijdig worden verstrekt, concrete afspraken worden gemaakt en dat deze worden nagekomen. Je ben verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie. Je neemt actief deel aan innovatiewerkgroepen. Ook doe je voorstellen met betrekking tot productontwikkeling.

Wij zoeken:
Een technisch talent met MBO+-HBO opleiding Bouwkunde en enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis. Je denkt in oplossingen en niet in problemen en komt snel tot de kern van een probleem, waarbij je rekening houdt met de praktische haalbaarheid van de oplossing. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat prioriteiten te stellen en een doel of resultaat te vertalen in activiteiten. Je bent analytisch, proactief en accuraat.

Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team van vakmensen. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in