+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Orderpicker Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Stel je voor: je manoeuvreert behendig op een heftruck door een uitgestrekt distributiecentrum van maar liefst 40.000 vierkante meter. De lucht is doordrongen van de heerlijke geur van natuurlijke grondstoffen, klaar om te worden verwerkt in de wereld van parfumerie. Als orderpicker bij Oqema in Moerdijk wordt deze ervaring werkelijkheid! Deze functie is exact waar jij al de hele tijd naar op zoek bent. Fantastisch! Een baan waarbij je bezig houdt met opslaan en verzenden van goederen én het professioneel afhandelen van retourzendingen. Je draait een dagdienst van 7.00 uur tot 16.00 uur. Zo heb je een perfecte werk-privébalans. Jouw inspanningen worden echt gewaardeerd, en daarom ontvang je een aantrekkelijk bruto maandsalaris dat jouw ervaring en prestaties recht doet. Als kers op de taart ontvang je uitmuntende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling. Het allerbelangrijkste, de warme en collegiale werksfeer. Hier voel jij je volledig in thuis. We delen graag alle details met jou, zodat je volledig op de hoogte bent van wat deze kans te bieden heeft.

Jouw beste baan

Samen met jouw collega Willem ben je bij Oqema in Moerdijk verantwoordelijk voor de logistieke processen. Jullie zorgen ervoor dat achter de schermen alles soepel verloopt. Jij manoeuvreert jouw heftruck feilloos langs de hoge magazijnstellingen. Maar er is meer want naast jouw fysieke taken heb je ook een talent voor administratieve taken. Jouw collega heeft een vraag? Handig als jij met de computer bent, beantwoord je moeiteloos alle vragen per e-mail of telefoon. Over deze veelzijdige functie valt nog veel meer te vertellen:

  • Je verricht alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn, zoals de ontvangst en opslag van goederen, retouren en transport
  • Binnenkomende goederen verwerk je en controleert op schades en scant ze in waarna je ze op locatie in de stelling zet
  • Je print en controleert de labels. De producten neutraliseer je door originele labels te verwijderen en de producten met Oqma labels te voorzien
  • Je geeft schades door en handelt deze af. Hier maak je foto’s van en mailt deze door naar jouw collega’s
  • Je zet uitgaande goederen klaar. Haalt ze uit de stelling en eventuele speciale klantwensen verwerk je, producten maak je schoon en neemt samples

Meer over Oqema 

OQEMA Rotterdam BV is een bedrijf dat in Nederland actief is sinds april 2005. Het bedrijf wordt geleid door een groep jonge en ambitieuze mensen en maakt deel uit van de OQEMA Groep, die een breed scala aan producten produceert en distribueert, waaronder geur- en smaakstoffen, feed- en foodproducten en chemicaliën, voor gerenommeerde klanten in Europa en daarbuiten. 

Oqema importeert vanuit de hele wereld natuurlijke grondstoffen en essentiële oliën. Onze vestiging begeeft zich voornamelijk in de parfumindustrie en levert in onder andere Zuid Frankrijk, Spanje en Italië. 

Jouw werkplek

Je gaat aan de slag in een groot distributiecentrum dat wordt gedeeld met onze logistieke partner. Namens Oqema werk je samen met je collega in het magazijn en voer je de logistieke taken uit. Jullie vormen een hecht team en zijn perfect op elkaar afgestemd. Ondanks dat jullie een klein team zijn binnen het grote warehouse, ontbreekt het niet aan sociale contacten. Jullie schuwen geen praatje of grapje met het magazijnpersoneel van de leverancier.



Gevraagd

Jouw beste baan

Als proactieve en enthousiaste orderpicker bij Oqema in Moerdijk voel jij je helemaal op je plek. Samen met Willem vorm je een betrouwbaar team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Soms, kan het voorkomen dat het nodig is om wat langer door te werken om het werk af te krijgen. Dit doe je zonder aarzelen. Heel belangrijk, je hebt een goed gevoel voor humor en gezelligheid. Daarnaast bezit je over nog meer vaardigheden:

• Je hebt minimaal een vmbo-opleiding

• Je hebt werkervaring in een magazijn

• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

• Je hebt kennis van de Engelse taal 

• Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereid dit te behalen



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij jou bieden 

Uiteraard kun je als magazijnmedewerker bij Oqema in Moerdijk ook rekenen op een aantal voordelen. Wat dacht je van een contract met de intentie voor een vaste aanstelling? Vanaf het moment dat je bij ons in dienst treedt, zorgen we ervoor dat je je snel thuis voelt. We zorgen voor een grondige inwerkperiode, zodat je goed ingewerkt raakt, en je kunt altijd bij ons terecht met vragen die je hebt. Daarnaast kun je ook rekenen op het volgende:

Natuurlijk zijn er als orderpicker bij Oqema in Moerdijk diverse pluspunten waarop je kunt rekenen. Wat vind je van de mogelijkheid om van start te gaan met een contract dat de intentie heeft om uit te groeien tot een vaste aanstelling? Vanaf het moment dat je aan boord komt, spannen we ons in om jou lekker welkom te voelen. We investeren in jou en zorgen voor een goede inwerktraject. Vragen? Stel ze! We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bovendien …

• Je krijgt een uitstekend maandsalaris wat past bij jouw werkervaring

• Je krijgt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en bonus

• Je krijgt 25 vakantiedagen + 5 ATV dagen

• Je krijgt reiskostenvergoeding,

• Je krijgt een collegiale werksfeer 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in