+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Salaris Specialist Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 45.000 - € 58.000 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als salaris specialist ben je de cruciale schakel in het garanderen van een vlekkeloze salarisverwerking voor medewerkers. In deze rol draag je verantwoordelijkheid voor de Nederlandse en Belgische salarisadministratie, optimaliseer je payroll processen en ben je het aanspreekpunt voor alle salarisgerelateerde vragen. Geniet van een uitgebreid inwerktraject, continue ontwikkelingsmogelijkheden en aantrekkelijke secundaire voorwaarden, waaronder een bonus voor veiligheidsdoelstellingen, 8% vakantietoeslag en een laptop van de zaak. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als salaris specialist ben je een belangrijke schakel in de werkbeleving van de medewerkers. Wil je de salarisverwerking soepel laten verlopen en jezelf verder ontwikkelen? Dan zoek ik jou!

Omschrijving

Jouw doel in deze baan is zorg te dragen voor een correcte en tijdige betaling van het salaris van de Nederlandse en Belgische collega’s.

Jij maakt dit mogelijk door:
  • Verantwoordelijkheid te nemen voor de Nederlandse en Belgische salarisadministratie en zorg te dragen voor correcte aansluitingen naar de financiële afdeling.
  • Payroll processen en geautomatiseerde systemen verder te optimaliseren en te ontwikkelen.
  • Dé schakel te zijn binnen de organisatie voor de medewerkers; je helpt met allerlei vragen binnen jouw vakgebied. Daarnaast onderhoud je contact met externe partners zoals softwareleveranciers, de Belastingdienst en externe auditors.
  • Het verlof- en verzuimsysteem te beheren
  • Op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen binnen de wereld van loonheffingen, het Nederlandse arbeidsrecht en het Sociaal recht in België en deze ontwikkelingen te blijven vertalen naar werkbare payroll processen.
Aanbod

Er wordt veel tijd besteed aan jouw inwerktraject wat ervoor zorgt dat je een goede basis meekrijgt als start van jouw loopbaan. Daarnaast vindt de organisatie het belangrijk dat je je continue blijft ontwikkelen binnen het dynamische vakgebied met trainingen, cursussen en workshops en geven je hiervoor dan ook alle ruimte. Uiteraard bieden zij een die in lijn ligt met jouw kennis, ervaring en competenties. Aanvullend biedt de organisatie de volgende voorwaarden:
  • 30 verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • Een bonus voor het gezamenlijk behalen van onze veiligheidsdoelstellingen
  • 8% vakantietoeslag
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding woon/werk
  • Laptop van de zaak


Gevraagd

Je kunt goed prioriteiten stellen en probleemloos omgaan met payroll deadlines. Je haalt voldoening uit een goede administratie en wordt gewaardeerd om je accuratesse, je werkinhoudelijke advies en communicatieve vaardigheden. Je houdt van aanpakken en je bent bedreven met Excel en IT savvy.

Daarnaast beschik je minimaal over het volgende:

* Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

* Een afgeronde PDL opleiding
* Meer dan 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een complexe internationale organisatie
* Ervaring met de Belgische payroll is een sterke plus
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Bedrijfsomschrijving

Voor een internationale organisatie in Zevenbergschen Hoek ben ik op zoek naar een salaris specialist. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor vloeistof management en stroom. Zij verhuren materieel voor opslag, verpompen en filtratie van vloeistoffen en tijdelijke stroomvoorziening. De organisatie heeft 14 vestigingen verspreid. Als salaris specialist maak je deel uit van het internationale payrollteam bestaande uit de Payroll Teamleader Europa en 2 Payroll Specialisten. Samen met de Payroll Teamleader, aan wie je ook rapporteert, werk je vanuit het kantoor in Zevenbergschen Hoek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in