+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Procesoperator AEC Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 - € 3.855 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Wij zoeken een procesoperator voor spannend werk in een energiecentrale. Je gaat zorgen dat alles goed werkt en helpt storingen oplossen. Ook houd je alles netjes. Er is kans om door te groeien. Je werkt in een team dat belangrijk werk doet: van pluimveemest maken we groene stroom! Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook interessant voor jou. Je krijgt een goed salaris, extra geld voor het werken in ploegen en aan het eind van het jaar een bonus. Ook kun je extra vrije dagen krijgen en is er geld voor jou om te leren. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Wij zijn op zoek naar een procesoperator in een 5-ploegenfunctie, die voornamelijk in het veld actief gaan zijn. Wel wordt vooraf al gekeken naar de potentie om door te groeien naar de functie van paneloperator!

Functie omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van het proces en zorg je voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie. Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor. Je controleert deze zodat het verbrandingsproces zo min mogelijk rendementsverlies op loopt door storingen. Toetreding tot de BHV-organisatie is onderdeel van deze functie. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van jouw area binnen de centrale.

Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van de centrale waarbij de werkzaamheden bestaan uit:

  • Controle- en bedieningswerkzaamheden t.b.v. de installatie en het productieproces (zowel panelwerkzaamheden als ‘in het veld’);
  • Lopen van wachtrondes en het opsporen, analyseren en oplossen van (technische) storingen;
  • Ondersteunen bij de dagdagelijkse onderhoudswerkzaamheden, maar ook de voorbereidingen treffen bij bijv. opstart, grote reparatie- en onderhoudstops;
  • Toezicht houden op veiligheid en actief meedenken in verbeteringen en optimalisaties.
Functie eisen
  • VAPRO C of gelijkwaardig, een afgeronde AOT-opleiding of gelijkwaardig;
  • Goede kennis van de technische uitrusting (mechanisch/elektrisch/meet- en regel);
  • Relevante ervaring bij een (afval-) energiecentrale of bv als matroos ( ervaring stoom, turbines etc);
  • Je houdt van teamwork en je bent bereid je flexibel in shifts in te zetten;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
  • Competenties: initiatief, voortgang bewaken, samenwerken, probleemanalyse, resultaatgerichtheid.
Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Moerdijk is een energiecentrale die pluimveemest omzet in groene stroom. Pluimveemest wordt dagelijks per vrachtwagen aangeleverd en allereerst goed gemengd. Bij verbranding van goed-gemengde brandstof is de elektriciteitsproductie namelijk pas stabiel en optimaal. Tijdens de verbranding loopt de temperatuur op tot 1.000 °C. De stoom die daarbij ontstaat zorgt via de turbine uiteindelijk voor de aandrijving van de generator: de eigenlijke opwekking van groene elektriciteit!

De rookgassen worden achtereenvolgens afgekoeld, gefilterd en gereinigd. Hetgeen overblijft is stikstof en water, wat natuurlijk wordt afgevoerd. Daarnaast ontstaat er hoogwaardige pluimveemest-as, wat een veelgevraagde meststof is vanwege de mineralen die er in zitten.


Arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijk bruto maandsalaris (€ 2.850 – € 3.855), een ploegentoeslag van 30% en een eindejaarsuitkering van 4,5%. Daarnaast bouw je maandelijks een persoonlijk budget op, welke aan het einde van het kalenderjaar wordt uitbetaald. In basis heb je 22,5 vrije dagen per jaar, vanuit dit budget heb je de mogelijkheid om extra vrije dagen uit te ruilen. Hiernaast heeft iedere medewerker ook de beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in