+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.031 - € 4.122 p/m

Vacature in het kort

Als Mechanical Engineer bij een vooraanstaande producent van onkruidbestrijdingsmachines, krijg je de unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve machines. Je speelt een cruciale rol in het ontwerpproces, van concept tot realisatie, waarbij je technisch inzicht en creativiteit volledig tot hun recht komen. Een veelzijdige rol in een familiaire organisatie die je veel ruimte biedt voor eigen inbreng. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Mechanical Engineer ben je hier medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de machines van morgen. Een unieke uitdaging bij een gespecialiseerde en toonaangevende producent! Maar bij deze familiaire organisatie krijg je er alle ruimte voor.


Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever, dé machinebouwer in gespecialiseerd in onkruidbestrijding, ga jij als Mechanical Engineer aan de slag. Je ontwerpt en optimaliseert hoogwaardige onkruidbestrijdingsmachines, waarbij jouw technisch inzicht en creativiteit tot hun recht komen.

Van concept tot realisatie, jij bent betrokken bij het volledige ontwerpproces. Je analyseert technische specificaties, integreert duurzame innovaties en zorgt voor efficiënte productiemethoden. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s en externe stakeholders om ervoor te zorgen dat de machines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een dynamische rol waarin jij de technische spil bent achter innovatieve onkruidbestrijdingstechnologieën. Ready to engineer the future?


Jouw werkzaamheden
  • Als Mechanical Engineer ben je bij deze organisatie mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onkruidbestrijdingsmachines;
  • Het doorvoeren van revisies op de huidige productlijn met input vanuit de fabriek en het veld behoren ook tot de taken;
  • Voor de ontwikkeling van nieuwe producten zet je wensen van de klant uit het programma van eisen om in een functioneel ontwerp en bijbehorende (productie-) tekeningen;
  • Ook begeleid je de bouw van prototypes en het industrialiseren van het eindproduct.


Gevraagd

  • Afgeronde studie richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
  • Affiniteit met landbouw;
  • Ervaring met 3D CAD en PDM, PLM en ERP;
  • Je hebt een proactieve werkhouding.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw. Het maakt deel uit van een familiebedrijf, wat het die aangename \'thuis\' sfeer geeft. Hun missie: in evenwicht brengen van natuurlijke hulpbronnen en menselijke behoeften voor de landbouw van de toekomst, gericht op een gezonde bodem, sterke gewassen en verantwoorde verzorging, met alternatieve manieren van onkruidbestrijding.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in