+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Transportplanner Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Combined Cargo Terminals

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie bij een logistiek bedrijf doe je veel verschillende dingen. Je plant hoe dingen vervoerd worden, zowel binnen als buiten het bedrijf. Ook zorg je voor de papieren die nodig zijn voor transport. Je houdt alle informatie over transport goed bij. En je praat met klanten en andere mensen over hoe het gaat. Het is een baan waarin je veel leert en belangrijk werk doet voor het bedrijf. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Zoals je weet is flexibiliteit bij logistieke bedrijven erg belangrijk. In deze functie verricht je zowel planmatige als administratieve handelingen:-Plannen en monitoren van het intern transport op de terminal en op het industriegebied Moerdijk naar de diverse distributiecentra;-Plannen van externe transporten naar diverse regionale locaties;-Verzorgen van de bijbehorende douanedocumentatie;-Verwerken van de diverse transportgegevens in o.a. onze terminaldatabase;-Adequaat rapporteren en communiceren aan klanten, leveranciers en terminal personeel.

Gevraagd

-Gedegen kennis van de voorschriften, wetten en regelgeving;-Basiskennis van moderne computerprogramma’s;-Je kunt helder, duidelijk en kort communiceren in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;-Je toont initiatief, bent leergierig en oplossingsgericht, kunt goed in teamverband werken en hebt een hands-on mentaliteit;-Je ziet problemen als uitdagingen en gaat oplossingsgericht te werk;-Je ziet verbetermogelijkheden binnen bestaande processen en kan deze ook implementeren;-Stressbestendig;-Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Aanbod

Ben je al nieuwsgierig, solliciteer direct door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..Wil je een keertje langskomen voor een kennismaking of een rondleiding of heb je meer vragen over de functie, kun je Peter van Veelen (General Manager) contacteren via 06–13796653.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in