+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Technicus Werktuigbouwkunde Omgeving Moerdijk Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.910 - € 3.785 p/m

Vacature in het kort

Als technicus werktuigbouwkunde bij ons bedrijf draag je bij aan het behouden en verbeteren van mechanische installaties. Je werk zorgt ervoor dat alles goed blijft werken en de productie niet stilvalt. Je komt in een team waar sfeer en plezier belangrijk zijn. Elke dag is anders met nieuwe problemen om op te lossen. Je helpt mee aan een beter milieu en de strijd tegen klimaatverandering. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als technicus werktuigbouwkunde bij dit bedrijf in Moerdijk lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de diverse mechanische installatie-onderdelen zodat deze behouden blijven. Dat levert een verhoogde inzetbaarheid en levensduur van die installaties op. Je zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer goed kunnen functioneren, zodat de productie snel verder kan. En daarmee draag je direct bij aan de missie van dit bedrijf: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie.

Op 18 locaties binnen heel Nederland werken ze aan de realisatie van dit doel. Dat doen ze samen met ongeveer 800 collega's. En met samen bedoelen we echt samen. Sfeer en werkplezier wordt het meest genoemd door medewerkers als reden om te werken bij dit bedrijf. Binnen de technische dienst, waar jij straks onderdeel van bent, sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen/storingen en kun je meedenken aan structurele verbeteringen. Zo dragen ze samen bij aan de circulaire economie, energietransitie en gaan ze klimaatverandering tegen.

Dit ga je doen als technicus werktuigbouwkunde:
  • Het inspecteren en preventief/correctief onderhouden van diverse mechanische installatie-onderdelen zoals pompen, kleppen & transporteurs.
  • Het verhelpen van storingen in de storingsdienst (eens per 6 weken).


Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “technicus werktuigbouwkunde”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond technisch mbo diploma.
  • Een VCA certificaat of je bent bereidt om deze te behalen.
  • Relevante kennis en werkervaring op het gebied van werktuigbouwkunde.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een toonaangevend Nederlands afvalverwerkingsbedrijf. Dit bedrijf heeft ruim 800 gedreven medewerkers in dienst op 18 locaties en wil samen met hen een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving. Zij hebben als doel het afval van klanten zo efficiënt, duurzaam en kosteneffectief te verwerken. Door de diverse afvalstromen worden zoveel mogelijk grondstoffen teruggewonnen waarmee ze de productie van duurzame energie zoals elektriciteit, warmte en groengas weten te realiseren.

Door het uitgebreide netwerk aan moderne en efficiënte verwerkingsinstallaties van dit bedrijf zijn ze marktleider in de terugwinning van energie uit afval. Ze kunnen gemeentes en bedrijven zo ontzorgen met gerichte oplossingen en hen ondersteunen bij het waarmaken van de ambities. Die ambitie is het terugdringen van CO2-emissies om zo een circulaire economie te realiseren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in