+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Procesoperator 5-Ploegen Thermische Processen Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf krijg je de kans om als Procesoperator in een unieke omgeving te werken waar edelmetalen uit afval worden gerecycled. Je gaat aan de slag met het beheren en monitoren van verschillende hitte processen en zorgt dat alles soepel draait. Ook het vullen en legen van installaties en het bijhouden van rapportages horen bij jouw taken. Daarnaast doe je eerstelijns onderhoud en zorg je voor een nette werkomgeving. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je passie voor het verloop van verschillende processen met betrekking tot warmte? Bij dit snel groeiende bedrijf zijn ze op zoek naar een Procesoperator 5-ploegen Thermische Operator die het team versterkt. Dagelijks worden hier edelmetalen uit verschillende soorten afval gerecycled. Een unieke kans!


Wat ga je doen?

Als Thermische Operator draag je de verantwoordelijkheid voor het aanvoeren en zonder storingen laten functioneren van de thermische processen en installaties in deze fabriek. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het beheren en monitoren van verschillende hitte processen. Daar hoort ook bij dat je de installaties vult en weer leegt.

Bovendien zorg jij voor het inleveren van nauwkeurige rapportages tijdens je dienst en voer je je taken uit volgens de vastgestelde procedures en instructies. Ook is het belangrijk dat je eerstelijns onderhoud uitvoert aan verschillende installaties en apparatuur en het toezichthouden op de orde en netheid op de werkvloer tijdens het draaien van je dienst.


Jouw werkzaamheden
  • Het beheren en monitoren van thermische processen, inclusief rookgasreiniging;
  • Vullen en legen van installaties;
  • Zorgen voor nauwkeurige rapportages tijdens de dienst;
  • Uitvoeren van taken volgens vastgestelde procedures en instructies;
  • Eerstelijns onderhoud uitvoeren aan installaties en apparatuur;
  • Toezicht houden op de orde en netheid op de werkvloer.


Gevraagd

  • Je hebt een diploma Allround Operator B, Vapro B of een vergelijkbare opleiding succesvol afgerond;
  • Je bezit de volgende certificaten of bent bereid deze te halen: VCA-Certificaat, BHV-Diploma en een vorkheftruckcertificaat;
  • Relevante werkervaring in de procestechnologie is een positieve factor.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf staat voor een duurzame en milieuvriendelijke verwerking van edelmetaal houdend afval wat wordt gerecycled om vervolgens hergebruikt te worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in