+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Projectmanager Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Zoek je een uitdagende rol als Projectmanager in een bedrijf met klanten over de hele wereld? In deze functie leid je projecten van het begin tot het eind. Je werkt samen met een team en zorgt dat alles goed loopt. Je begint met kleinere projecten en groeit door naar grotere projecten. Het team is jong en vol ambitie. Je krijgt een kans om te werken met grote E-commerce bedrijven. Plus, er zijn leuke teamactiviteiten en zelfs een dartscompetitie. Klinkt dit als iets voor jou? Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een boeiende functie als Projectmanager in een organisatie met internationale klanten? Droom je ervan om betrokken te zijn bij projecten van begin tot eind? En wil je een jong ambitieus team op sleeptouw nemen met jouw kennis en kunde? Zoek dan niet verder, want dan is de rol van Projectmanager precies wat jij zoekt!

Binnen onze groeiende internationale organisatie neem jij het volledige project onder je hoede. Je fungeert als centrale schakel in grote projecten en ondersteunt je collega Project Engineers bij hun eigen projecten. Je werkt nauw samen met werkvoorbereiders en tekenaars, die van cruciaal belang zijn voor belangrijke taken. Vanaf het moment van verkoop begin je al met de haalbaarheidsbespreking met de sales engineer, want het is essentieel dat wat verkocht is ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. Na de verkoop ga je naar jouw klant toe, zowel nationaal als internationaal, om alles nauwkeurig in te meten. Na goedkeuring van het ontwerp, start je met inkopen, plannen en alle benodigde voorbereidingen. Je onderhoudt nauw contact met de klant en bent frequent te vinden in onze werkplaats om jouw project gestroomlijnd te begeleiden. Je haalt voldoening uit een tevreden klant en het afleveren van een succesvol project. Gedurende het gehele project ben jij het centrale aanspreekpunt, zowel voor de klant als je collega's.

Bij ons begin je met de kleinere projecten om het product goed te leren kennen, maar binnen afzienbare tijd krijg je de grotere projecten op jouw bord en schakel je op dat moment met de grootste E-commerce bedrijven binnen Europa! Waarom jij deze baan wil? Een jong ambitieus team, een bedrijfsleider met veel passie voor het vak, gezellige uitjes en borrels en als kers op de taart: een prestigieuze dartscompetitie. Solliciteer nu!



Gevraagd

Onze ideale Projectmanager is een communicatief vaardige techneut met leidinggevende capaciteiten. Je bent in staat om collega's aan te sturen. Verder durf jij de verantwoordelijkheid over een groot project te dragen. Wil jij de stap omhoog maken en herken jij jezelf in de persoon die wij zoeken?

  • Je beschikt HBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde of Bouwkunde
  • Je hebt ervaring met staalbouwkundige projecten en bent een echte regelneef
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Aanbod

We zijn een jonge organisatie, maar we hebben ervoor gezorgd dat de randzaken gewoon goed geregeld zijn. Als belangrijke schakel binnen onze organisatie wordt er veel van jou verwacht. Daarom hoort bij de rol van Projectmanager de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitstekend salaris dat kan oplopen tot €5.000 bruto per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een laptop en telefoon van de zaak (auto van de zaak is bespreekbaar)
  • Veel aandacht voor jou als persoon door middel van een gezonde werk-privé balansje kan je functie in parttime of fulltime uitvoeren
  • De mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn al al meer dan 30 jaar actief in de verkoop, levering en montage van lichtgewicht staalconstructies. Sinds een aantal jaar zijn wij naast een producerend bedrijf ook actief in de engineering. Wij zorgen ervoor dat magazijnen in heel Europa optimaal worden benut. Dat doen we voor grote spelers in de logistieke markt in binnen- en buitenland. We bieden jou de kans om veelzijdige projecten op te pakken en we bieden jou de kans om jouw technische brein volledig tot uiting te laten komen. We bieden jou een inwerktraject dat afgestemd is op jouw persoonlijke kennis, ambities en ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om internationale werkervaring op te doen en de mogelijkheid om maatwerk te leveren een grote klanten. Wij hebben waardering voor onze collega's en laten dat blijken door middel van leuke personeelsuitjes, vrijdagmiddag borrels en een sportkamer waarin jij in jouw pauze even kan ontspannen. Jouw nieuwe manager is een enthousiaste jongeman met een hart voor de organisatie. Hij is erg toegankelijk en staat altijd klaar om jou te helpen. Wij kijken we graag naar waar jij gelukkig van wordt in jouw werk en denken we niet alleen binnen de kaders van de functie. Heb je daarom een idee om iets nieuws binnen de organisatie te introduceren? Dan krijg je daar van ons de ruimte voor. Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken bij ons op locatie. Solliciteer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in