+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerkapelle.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst Moerkapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.850 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die hun huis willen isoleren. Je werkt samen in een team om de klantreis van begin tot eind perfect te maken. Je luistert goed naar wat de klant wil en zorgt dat alle informatie duidelijk is. Ook help je met het opvolgen van offertes. Het bedrijf waar je komt te werken is heel gezellig en staat bekend om de leuke sfeer. Elke woensdag zijn er pannenkoeken en op vrijdag broodjes van de bakker. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte dienstverlener, sta je graag klanten te woord en zie jij commerciële kansen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij eerste aanspreekpunt voor alle particuliere klanten. Het isoleren van je huis is voor velen best spannend en onbekend. Jij staat, samen met jouw gezellige én hardwerkende team, klaar voor je klanten en levert een belangrijk bijdrage aan een positieve isolatie-ervaring. 

Het is belangrijk dat je goed luistert naar de klantbehoefte. Als Commercieel Medewerker Binnendienst werk je veel samen met de adviseurs die dagelijks op pad gaan om isolatieadviezen uit te brengen bij de klant aan huis. Jij zorgt voor een duidelijke planning en een duidelijke omschrijving van de wensen van de klant, zodat de adviseurs goed voorbereid op pad gaan. 

Na het uitsturen van de offerte, ben je natuurlijk benieuwd wat de klant daarvan vindt. Je hebt er tenslotte veel tijd in gestoken. Daarom lever je een actieve bijdrage aan het opvolgen van de offertes die uitgestuurd zijn en indien de klant nog wat vragen heeft, probeer jij deze direct en zo goed mogelijk telefonisch te beantwoorden. 
Ook zorg je er voor dat de dossiers altijd compleet en helder zijn voor het hele team, zodat iedereen altijd de status en benodigde gegevens kan checken. Dat werkt voor iedereen fijn!

Omdat jij van nature commercieel ingesteld bent, wil jij graag uitgedaagd worden. Samen met jouw team werk je dan ook hard om samen de gestelde doelstellingen te realiseren. Kortom, je levert een belangrijke bedrage aan het tiptop laten verlopen van de klantreis vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van een geïsoleerde woning!  


Wat wij vragen

In deze functie gaat het vooral om wie jíj bent. Als je uit het juiste hout gesneden bent, betekent dat dat jij van nature dienstverlenend bent, dat je humor hebt, dat je je collega's en klanten graag ontzorgt, dat je je afspraken nakomt en dat je (commerciële) kansen ziet. 

Om in deze rol succesvol te kunnen zijn, zijn er een aantal dingen belangrijk:

  • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk, commercieel ingesteld en pakt makkelijk de telefoon;
  • Je werkt gestructureerd en kan goed overzicht houden;
  • Je houdt van doelen stellen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je houdt van pannenkoeken ;-).
Wat wij bieden

Allereerst kan je uitgaan van een ontzettende leuke en fijne werkplek, waar je van alles kan én mag gaan leren. Zowel op commercieel en administratief gebied, maar óók op het vlak van isolatie en allerlei technische zaken die daarbij komen kijken. Omdat het ook fijn is om te weten waar je praktisch gezien op kan rekenen, vind je hieronder een overzicht van de arbeidsvoorwaarden:

  • Een vaste baan;
  • Een fulltime of parttime dienstverband van 24 – 40 uur per week;
  • Een salaris tussen de €2.600 en €3.850 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 32 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
  • Elke woensdag vers gebakken pannenkoeken en op vrijdag broodjes van de lokale warme bakker!
Over het bedrijf

Onze klant is een technische organisatie, gespecialiseerd in isolatie van particuliere woningen en bedrijven. En zij zijn best een bijzonder bedrijf; want wat als een grap begon – achttien jaar geleden in de achtertuin – is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met maar liefst 125 collega's die zich elke dag inzetten om tientallen woningen en bedrijfspanden te voorzien van isolatie. De cultuur is te omschrijven als een echt "mensen-bedrijf". Het is er gezellig, het contact met collega's is makkelijk en laagdrempelig, ze hebben een kantoorhond, de directeur bakt elke woensdag pannenkoeken voor álle collega's en elke verjaardag wordt gevierd met slingers en taart, hoe leuk!
Veel collega's zeggen dan ook "als je hier eenmaal zit, ga je nooit meer weg". 

Het hoofdkantoor zit in Moerkapelle (ZH) wat goed te bereiken is vanuit Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Gouda, Zoetermeer, Boskoop en Waddinxveen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in