+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Unit Manager ToGetSet b.v. (TGS) (m/v Fulltime) Molenaarsgraaf

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ToGetSet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een unieke kans als Business Unit Manager bij een gloednieuwe onderneming binnen de event supplies, gericht op het ontzorgen van eventorganisatoren in de sportwereld. Je krijgt de leiding over cruciale aspecten zoals commercie, operaties, inkoop, en personeel, met de steun van een bewezen productieorganisatie en directe toegang tot technische en financiële ondersteuning. Een rol met volop ruimte voor groei en ontwikkeling. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

De onderneming:
TGS is onderdeel van de Esveco Group. TGS is een nieuwe onderneming die zich richt op Event Supplies en in het bijzonder op het ontzorgen van Event Organizors en Timing Organizations op sportgebied zoals hardloop-, marathon- en fiets evenementen. TGS is de next level versie, de voortzetting en vooral de uitbreiding van Sportnumbers Holland BV. Dat betekent dat TGS bij uitstek de partij is voor de productie en levering van gepersonaliseerde startnummers, het voorzien van startnummers met RFID chips en het fulfilment rondom Events. Dat wil zeggen verpakken en sorteren ten behoeve van de Event Organizers, enveloppen, tasjes, shirts, speldjes, medailles en merchandise.

De vacature Business Unit Manager TGS:
Het gaat hier om een nieuwe uitdagende hands-on functie in een (nog) kleine onderneming gericht op de dagelijkse operationele leiding en het realiseren van de groei van TGS.
Daaronder te verstaan onder andere:
  • Commercieel: het onderhouden en uitbouwen van bestaande kontakten en het bevorderen van new business in NL. en EU en de contracting daartoe.
  • Operationeel: verantwoordelijk voor tijdige en kwalitatieve productie van startnummers en fulfilment, data verwerking en administratief beheer.
  • Inkoop: het inkopen van raw materials en supplies.
  • Financieel: verantwoordelijk voor het realiseren van het budget.
  • Personeel: de verantwoordelijkheid voor de juiste inzet van de juiste medewerkers en het behoud van een informele en doelgerichte en prettige werksfeer.
Interne support:
De Business Unit Manager TGS heeft tot zijn/haar beschikking een bewezen productie organisatie bestaande uit, digital printing, chipping, fulfilment organisatie én werkvoorbereiding / pre-press / design. Zowel de productie- als kantoor omgeving lenen zich voor substantiële groei van de onderneming. Technische ondersteuning en F&A support vindt collegiaal plaats vanuit de Esveco Group. Daartoe zijn er korte organisatorische lijnen aangezien de activiteiten binnen een en hetzelfde bedrijfspand in plaatsvinden in Molenaarsgraaf.


Gevraagd

De juiste kandidaat (M/V) heeft minimaal enkele jaren leidinggevende en zeker ook commerciële ervaring in een organisatie welke zowel gevoed wordt door productie en service.

Wij willen TGS ook internationaal laten groeien. Buitenlandervaring en goede taalvaardigheid Duits en Engels is daarom welkom.

Het werkniveau is HBO of HBO + door opleiding en/of ervaring verkregen.
De juiste kandidaat is een people manager en in staat om nieuwe groei doelen te realiseren. Pionier geest is een welkome eigenschap maar ook een voeten-op-de vloer benadering met oog voor kosten en opbrengsten en de dagelijkse details.

Ervaring in de sector (Sports-) Events is zeker een pre, maar niet strikt noodzakelijk.

Aanbod

Ben jij de man of vrouw die zich wil én kan verbinden met de producten die wij maken?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk per e-mail. Je kunt deze sturen naar mevrouw Y. Balkema, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in