+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monnickendam.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG in Monnickendam (ZZP) Monnickendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In de rol van Verzorgende IG in ons zorgteam, zorg je voor mensen volgens een plan. Je kijkt hoe het met ze gaat, doet medische taken en praat met familie. Onze plek in Monnickendam is mooi met een tuin en dichtbij winkels. Er zijn veel leuke dingen te doen voor bewoners, zoals modeshows en knutselen. Ook is er een restaurant en andere voorzieningen. Je werkt samen in een team en kunt rekenen op een leuke uitdaging. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Verzorgende IG in ons intramurale zorgteam in Monnickendam, ben je verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige zorg volgens het zorgplan. Je observeert de gezondheidstoestand van bewoners, voert verpleegtechnische handelingen uit en onderhoudt contact met familieleden en andere zorgverleners.


Over het bedrijf

De opdracht ligt vlakbij het oude centrum en de haven van Monnickendam en beschikt over een fraaie tuin en een terras, wandelpaden en parkjes. Op loopafstand vindt u winkels, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een apotheek en het busstation. De locatie biedt verzorging, verpleging en kortdurend verblijf. Grenzend aan de opdracht zijn zorgwoningen die verhuurd worden door woningcorporatie Woonzorg Nederland.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de omgeving. Denk aan modeshows, spelletjes en muziek. Ook kunnen bewoners handwerken, knutselen en bewegen. In de opdracht vindt u een restaurant, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure/manicure, audicien, oefenruimte fysiotherapie/ergotherapie en een binnentuin. Er is een sfeer- en ontmoetingskamer waar bewoners vooral zelf bepalen hoe een activiteit eruitziet.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Bij verpleeghuiszorg is de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de medische zorg van bewoners. Zo nodig is er specialistische zorg aanwezig, bijvoorbeeld bij reuma, diabetes of kanker. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de geestelijk verzorger, de psycholoog en psychomotorisch therapeut.


Wat wij vragen
  • Diploma Verzorgende IG niveau 3.
  • Affiniteit en ervaring met intramurale zorg.
  • Je kan meegenomen worden in het rooster
Wat wij bieden
  • Een uitdagende opdracht binnen een gemotiveerd en gezellig team.
  • Een ZZP-opdracht met een rooster van 34 tot 32 uur per week.
  • Een marktconform uurtarief.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in