+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Monnickendam.
Laad meer vacatures

Helpende Detachering Monnickendam Monnickendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze functie als helpende in de ouderenzorg, werk je samen met een team om de zorg af te stemmen op de persoonlijke behoeften van de cliënten. Je helpt met dagelijkse taken zoals maaltijden bereiden, persoonlijke verzorging en het creëren van een fijne leefomgeving. Het werk is afwisselend, soms ga je ook met cliënten op pad of bedenk je leuke activiteiten. Je komt te werken in een mooie omgeving met een tuin, terras en veel voorzieningen in de buurt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als helpende in ons intramurale zorgteam in Monnickendam betekent dat je de zorg afstemt op het persoonlijke levenspatroon van de cliënt. Vaak heb je als helpende in de ouderenzorg te maken met mensen die, doordat hun gezondheid achteruit gaat, niet meer volledig voor zichzelf kunnen zorgen en ondersteuning nodig hebben bij bepaalde taken. Bijvoorbeeld het bereiden en brengen van maaltijden, of verzorgende handelingen zoals haren borstelen en tanden poetsen. Soms kan een baan als helpende ook inhouden dat je met je cliënt op pad gaat, leuke activiteiten bedenkt of huishoudelijke taken uitvoert. Hoe dan ook: als helpende zorg jij voor een veilige, opgeruimde en gezellige leefomgeving.


Over het bedrijf

De opdracht ligt vlakbij het oude centrum en de haven van Monnickendam en beschikt over een fraaie tuin en een terras, wandelpaden en parkjes. Op loopafstand vindt u winkels, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een apotheek en het busstation. De locatie biedt verzorging, verpleging en kortdurend verblijf. Grenzend aan de opdracht zijn zorgwoningen die verhuurd worden door woningcorporatie Woonzorg Nederland.

Dagelijks zijn er activiteiten voor bewoners en ouderen uit de omgeving. Denk aan modeshows, spelletjes en muziek. Ook kunnen bewoners handwerken, knutselen en bewegen. In de opdracht vindt u een restaurant, internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure/manicure, audicien, oefenruimte fysiotherapie/ergotherapie en een binnentuin. Er is een sfeer- en ontmoetingskamer waar bewoners vooral zelf bepalen hoe een activiteit eruitziet.

Bewoners krijgen zorg van het team helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Bij verpleeghuiszorg is de specialist ouderengeneeskunde verantwoordelijk voor de medische zorg van bewoners. Zo nodig is er specialistische zorg aanwezig, bijvoorbeeld bij reuma, diabetes of kanker. Op verwijzing kunnen bewoners terecht bij de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de geestelijk verzorger, de psycholoog en psychomotorisch therapeut.


Wat wij vragen
  • Je kan meegenomen worden in het rooster.
  • Affiniteit en ervaring met intramurale zorg. 
  • Je hebt een landelijk erkend zorgdiploma Helpende.
Wat wij bieden
  • Een uitdagende opdracht binnen een gemotiveerd en gezellig team. 
  • Uurloon volgens CAO VVT.
  • Een opdracht met een rooster van 16 tot 20 uur per week. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in