+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
Laad meer vacatures

Technisch Specialist / 1e Autotechnicus bij Vakgarage Montfoort Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vakgarage Montfoort

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Vakgarage Montfoort

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Technisch Specialist / 1e Autotechnicus ben jij bij Vakgarage Montfoort verantwoordelijk voor het uitvoeren onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel Apk-keuringen. Daarnaast voer je diagnose-werkzaamheden uit en spoor je storingen op. De door jouw gevonden en opgeloste storingen en diagnoses documenteer je goed, zodat je jouw collega’s hier ook verder mee kan ondersteunen. Vakgarage Montfoort beschikt over een nette werkplaats welke voorzien is van alle benodigde gereedschappen. In deze werkplaats worden onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan alle merken auto’s; geen dag of klus is dan ook hetzelfde!

Gevraagd

Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde Autotechnische opleiding (Technisch Specialist) en heb je recente werkervaring. Bij voorkeur heb je al een universele achtergrond of liggen jouw interesses daar. Bij Vakgarage Montfoort werk je aan alle merken en typen auto’s, dus wij verwachten wel dat je flexibel bent en oplossingsgericht werkt.

Aanbod

Je komt te werken binnen een hecht en jong team met een zeer collegiale en goede werksfeer. De werkplaats is uitgerust met up-to-date gereedschap en apparatuur. Omdat Wilfred je graag stimuleert om het beste uit jezelf te halen, biedt hij je diverse mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als technisch specialist personenwagens tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Vakgarage Montfoort kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Vakgarage Montfoort is een gevestigde naam in de regio Montfoort. Naast het onderhoud van alle typen en merken auto’s, kunnen de klanten hier ook terecht voor de aanschaf van een andere auto. Daarnaast is Vakgarage Montfoort erkent BMW- en Volvo-specialist en Land-Cruiser en Mercedes specialist.
De werkplaats is modern, ruim en open, wat betekent dat de klanten niet alleen "uitkijken" op de werkplaats, maar eventueel ook toegang hebben tot de werkplaats.

De eigenaar (Wilfred) werkt zelf mee en is vanachter de balie het eerste aanspreekpunt voor de klanten. In de werkplaats is een hecht en jong team werkzaam. Het niveau van de dienstverlening is zeer hoog te noemen. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid en de klanten komen hier dan ook graag (grote trouwe klantenkring). De werk- en bedrijfssfeer kan ik het beste omschrijven met de kernwoorden: dynamisch, jeudige, ongedwongen, familiair, professioneel, klant- en service gericht en voor elkaar / met elkaar. Al met al kan ik Vakgarage Montfoort omschrijven als een zeer fijne en goede werkgever.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in