+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.

Allround Autotechnicus bij Peugeot dealer Van Jaarsveld PGH in Montfoort Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Peugeot Van Jaarsveld PGH

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Peugeot Van Jaarsveld PGH

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Allround Autotechnicus / Automonteur voer je zelfstandig reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, je lost storingen op en je voert APK keuringen uit aan voornamelijk Peugeots (indien je APK-bevoegd bent). Het leuke er van is dat via de Profile er ook vele andere merken (benzine, diesel, hybride en elektrische) auto’s in de werkplaats komen, met de daarbij behorende werkzaamheden. Daarnaast maak je ook de verkochte nieuwe- en gebruikte auto’s klaar voor aflevering en indien door de klant gewenst bouw je daar de aangeschafte accessoires in. Ben je leermeester en vind je het leuk om een BBL-er onder de arm te nemen? Ook dat is geen probleem want bij Peugeot Van Jaarsveld streven ze naar continue instroom van nieuw talent.

Gevraagd

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je minimaal een afgeronde opleiding tot Autotechnicus (niveau 3) en heb je daarbij ook al recente sleutelervaring. Bij voorkeur heb je al APK, of wil/kan je dit op korte termijn behalen. Daarnaast vind je het leuk om zowel merk-gebonden als universeel te sleutelen. Verder ben jij iemand met passie voor de autotechniek, wil je je graag verder ontwikkelen door middel van trainingen, cursussen etc. en wil je aan de slag in een gezellig, gezond en stabiel autobedrijf.

Aanbod

Werken bij Peugeot Van Jaarsveld PGH betekent dat je een goed salaris ontvangt en mag werken met goed gereedschap in een ruime, moderne en dynamische werkplaats in de ‘Bleu Box’. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van techneuten welke er veelal meerdere jaren werken. De werksfeer is er dan ook informeel, prettig en bovenal gezellig. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen en trainingen welke je volgt via de importeur van Peugeot en Profile Car & Tyreservice.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Peugeot Van Jaarsveld PGH kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Peugeot dealer Van Jaarsveld PGH uit Montfoort is een echt familiebedrijf en met hun 90 jarig bestaan onderstrepen zij de cultuur, kracht en ervaring van het bedrijf. Als Peugeot dealer voor de regio zuidwest Utrecht (Het Groene Hart) leveren-, onderhouden en repareren zij nieuwe en gebruikte Peugeots aan zowel de zakelijke als particulieren klant. Naast de Peugeot activiteit zijn zij ook onderdeel van Profile Car & Tyreservice en verzorgen zij jaarlijks voor ca. 2.000 auto’s de wissels van zomer- en winterbanden en voeren de monteurs onderhoud uit aan alle merken (elektrische) auto’s.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in