+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
Laad meer vacatures

(Remote) Diagnosetechnicus Versnellingsbakken bij ATR Transmissies in Montfoort Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ATR Transmissies

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
ATR Transmissies

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Remote Diagnosetechnicus Versnellingsbakken, ben jij bij ATR Transmissies verantwoordelijk voor de juiste oplossing van binnenkomende opdrachten en mbv de ATR Remote infrastructuur neem je de auto (die ergens bij een garagebedrijf staat) op afstand over en voer je online coderingen en programmeringen om zodoende de problemen of storingen in de versnellingsbak te verhelpen. Het unieke van werken bij ATR, is dat je naast remote diensten ook de kans hebt om het geen wat je online doet, zelf of met collega’s ook in de werkplaats uit te voeren! Hierdoor is er een unieke en leuke dynamiek tussen online en offline sleutelen.

Gevraagd

Als Remote Diagnosetechnicus Versnellingsbakken, heb jij de opleiding Diagnosetechnicus afgerond. Daarnaast heb je (recente) sleutel- en diagnose-ervaring. Verder vind jij het leuk om problemen te analyseren en oplossingen te bedenken. Niet alleen doe je dot van achter een computer, maar je staat zelf ook af en toe in de werkplaats. Je vindt het dan ook leuk om zelf ook nog af en toe “vieze handen” te krijgen en zo ook je kennis op peil te houden.

Natuurlijk doe je dit niet alleen en werk je samen in een gezellig en leuk team van specialisten. Belangrij kis dan ook dat je een teamspeler bent en graag kennis deelt, maar ook openstaat voor ideeën van anderen.

Aanbod

Je krijgt een goed salaris en je mag werken in een leuk en gezellig specialistisch familiebedrijf. Daarbij krijg je een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie waarbij je werkt de nieuwste diagnose apparatuur.
Het salaris dat je ontvangt als technisch specialist personenwagens wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

ATR Transmissies is al ruim 40 jaar DE specialist in de diagnose, revisie en onderhoud aan versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken!

ATR Transmissies is met 15 man een van de grotere specialisten in Nederland en zij onderscheiden zich door het bieden van een totaaloplossing, een eigen materiaalkeuze en ze doen uitgebreid research om de kwaliteit van de revisies constant te verbeteren.

Van oorsprong zijn zij gespecialiseerd in de revisie en reparatie van automatische transmissies. Maar vandaag de dag gaan zij een flinke stap verder. Kennis die is opgedaan uit jarenlange research gebruiken zij ook om een deel van de onderdelen zelf te produceren. Zo kijken ze kritisch naar de gebruikte materialen en toleranties. Door deze focus op ontwikkeling en innovatie, kunnen zij de versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken vaak beter dan nieuw weer afleveren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in