+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
Laad meer vacatures

Begeleid(st)er behandelgroep het jonge kind Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

''De Wijde Wereld'' Coaching en Begeleiding

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij De Wijde Wereld help je kinderen die een veilig thuis nodig hebben. Je maakt deel uit van een nieuw team dat er echt voor de kinderen wil zijn. Samen zorgen jullie voor een warme plek waar iedereen gelijk is en iedereen telt. Je werkt met een klein team, waar ieders stem belangrijk is. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat we ook leuke dingen samen doen, zoals samen eten. Je werkt in verschillende diensten, en we zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een lach op de gezichten van onze kinderen brengen? Ervoor zorgen dat zij een veilig en fijn thuis hebben? Samen met hun, hun THUIS ervan maken? Solliciteer dan direct!

Vacature: Begeleid(st)er het jonge kind – De Wijde Wereld
Locatie: Montfoort
Bij De Wijde Wereld werken en leven we met kinderen welke door wat voor redenen dan ook niet meer (volledig) bij hun ouders kunnen opgroeien. Hun thuis is ons huis en om dat te realiseren zijn wij opzoek naar jou! Zit het in je karakter om voor andere te zorgen? Wil jij op een waardevolle manier bijdragen aan de ontwikkeling van zeer kwetsbare kinderen en zie jij snel wat deze kinderen nodig hebben in de basis?
Solliciteer dan direct!

Maak jij van De Wijde Wereld een thuis voor Thomas?
Thomas is 5 jaar. Ondanks zijn kalenderleeftijd van 5 jaar, functioneert hij op 3-jarige leeftijd. Er is sprake van een verstandelijke beperking. Gedurende deze jaren heeft hij al op verschillende plekken gewoond. Zijn ouders kunnen de zorg voor hem door persoonlijke omstandigheden niet meer dragen. In zijn korte leven heeft hij al veel verlies ervaringen meegemaakt. Van plek naar plek gestuurd, vertrouwen opgebouwd, welke net zo snel weer werd afgebroken. De mensen in zijn leven kwamen binnen, maar gingen ook snel weer weg. Een veilige hechting is er nooit geweest. Hij is vaak teleurgesteld en hier heeft hij tot op heden veel last van. Een basis was er ook niet. Geen structuur, weinig nabijheid. Ontregeld. Wat mag? Wat mag niet? Dit is hem nooit geleerd en dat brengt moeilijke situaties met zich mee in het dagelijks functioneren. Niet wetende wat normaal is, begint hij wéér op een nieuwe plek. Dit keer bij De Wijde Wereld. Een plek waar hij hoopt te mogen blijven. Waar hij zich verder mag ontwikkelen en kind kan zijn. Een thuis te hebben, waar hij gezien wordt.
Thomas is fantasierijk en speelt graag buiten. De schommel is zijn grootste vriend. Ook geniet hij intens van individuele aandacht. Hier wordt hij rustig van. Prikkelverwerking is lastig, wat maakt dat een goede structuur en veel rust op de groep noodzakelijk is om de dag positief door te komen. Dit geld overigens ook voor al zijn vriendjes en vriendinnetjes, waar Thomas mee samen leeft. Ook bij hen is er sprake van een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met bijkomende problematieken.
Ben jij een pedagogisch professional die er met aandacht voor Thomas en de andere kinderen waar hij mee samen leeft kan zijn? Kun jij verder kijken dan het gedrag en de beperking? De talenten en krachten van onze kinderen naar boven halen? Rust creëren en een goede basis neerzetten? Naast ontwikkelingsgerichte begeleiding bieden de kinderen ook ondersteunen en aansturen bij ADL vaardigheden? Ben je bereid om cursussen en scholing te volgen bijvoorbeeld voor het toedienen van sondevoeding, het aanreiken van medicatie of het handelen bij een epileptische aanval?

Al bij al; er ook gewoon een fijn, veilig en liefdevol thuis van maken? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Jij en het team van De Wijde Wereld
Als medewerker bij De Wijde Wereld kom je in een kleinschalig (nieuw te creëren) team professionals te werken welke allemaal het uitgangspunt hebben om er een fijn en veilig thuis van te maken voor kwetsbare kinderen. Samenwerken en communiceren, korte lijntjes behouden; dat is wat wij willen! Iedereen is gelijk en zo willen wij elkaar ook behandelen. Flexibel zijn en voor elkaar klaar staan. Een hecht team vormen en met elkaar kunnen huilen en lachen. (of huilen van het lachen). Reflecteren en feedback geven, we zijn tenslotte eerlijk naar elkaar. Met elkaar verder groeien en ontwikkelen. Een mooie toekomst voorbereiden voor onze kinderen. De kinderen staan ten aller tijden op de eerste plek.
Binnen het team werk je nauw samen met onze gedragsdeskundige en overige betrokken disciplines. We werken toe naar een zelfsturend team waar ieder zijn/haar eigen bijdrage in kan leveren. We verwachten dat jij daarin een volwaardige rol speelt waarbij je jouw pedagogische kennis en ervaring inzet om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en op te voeden.

* Naast het werken, vinden we het ook van belang om het gezellig met elkaar te hebben, waarbij er ook aandacht is voor de persoonlijke aspecten als mens en medewerk(st)er. Een hapje met elkaar eten of een borrel drinken; ook dit organiseren we periodiek, Je komt te werken in een dynamisch team van rond de 6-8 medewerkers. Echt kleinschalig dus!

Diensten:
Met elkaar als team maken wij het rooster. Dit is een continu rooster voor het gehele jaar, waarbij er rekening wordt gehouden met een goede balans in werk-privé. Je hebt hierin veel eigen inspraak (binnen de kaders). We werken met dag, avond en slaapdiensten.

Wat je van ons kunt verwachten
Zoals jij met je team voor een thuis zorgt, zorgen wij als De Wijde Wereld voor jou.
Daarom krijg jij:
  • Een salaris, afhankelijk van je opleiding, levens- en werkervaring, dat in goed overleg wordt vastgesteld volgens Cao-gehandicaptenzorg.
  • Uitgebreide aandacht, ondersteuning en training op je eigen ontwikkelpad en de ontwikkeling van je team.
  • Een uitdagende leerzame werkplek waar je elke dag een verschil kunt maken in het leven van kinderen.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Reiskosten vergoeding


Gevraagd

Wat jij meeneemt
  • Diploma in (jeugd)zorg, bijvoorbeeld: SPH, MWD, Toegepaste Psychologie, Pedagogiek, Social Work. Minimaal mbo-niveau 3.
  • Het talent een veilige, stabiele en liefdevolle leefomgeving te creëren.
  • Ruime en flexibele inzetbaarheid, zowel doordeweeks als in het weekend. Op onze locatie(s) is er een team voor de slaapdiensten aanwezig. De vacature gaat om de dag en avonddiensten.
  • Een ‘hands-on’ mentaliteit, je bent een doener die het overzicht kan bewaren.
  • De ambitie anders naar de zorg voor kinderen te kijken.
  • Zin om de uitdaging aan te gaan in een groeiende organisatie, waarin een meer dan gemiddelde flexibiliteit en commitment gevraagd wordt.
  • De wens om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
  • Een SKJ-registratie of de mogelijkheid deze binnen anderhalf jaar te realiseren bij indiensttreding is een pré.
Zorg jij voor een goed thuis voor Thomas?
Zie jij het zitten om met ons ervoor te zorgen dat Thomas en zijn huisgenoten kunnen bouwen aan hun toekomst vanuit De Wijde Wereld? En wil jij graag onderdeel zijn van een gezellig, zelfsturend en hecht team?

Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. o.v.v. Vacature De Wijde Wereld.

Uren

16 - 36 uur
Uren in overleg

Salaris

CAO Gehandicaptenzorg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in