+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
Laad meer vacatures

Laser operator Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Heb je een passie voor het tot leven brengen van lasers en streef je altijd naar perfectie? Dan is de rol van Laser Operator iets voor jou. In deze functie snijd je zelfstandig metalen onderdelen met een laser, volgens specifieke tekeningen. Je zorgt ervoor dat de machine goed werkt en dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Je komt te werken in een team van hardwerkende mensen, waar een goede sfeer en ontwikkeling belangrijk zijn. Dit is jouw kans om te groeien in je carrière. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Breng jij elke laser tot leven? Heb jij een vurige passie voor perfectie? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Breng jij elke laser tot leven? Heb jij een vurige passie voor perfectie? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Laser Operator heb je de cruciale taak om zelfstandig metalen onderdelen te lasersnijden volgens aangeleverde tekeningen en specificaties. Jij zorgt ervoor dat de machine doorloopt, en dat er nette producten worden gemaakt. Zo omvatten jouw verantwoordelijkheden het waarborgen van een georganiseerde en nette werkplek, waar veiligheid en efficiëntie voorop staan. Je bent gedreven om met precisie te werken en streeft naar een uitmuntende kwaliteit die exact overeenkomt met de vooropgestelde tekeningen en specificaties.


Over het bedrijf

Het bedrijf waarin je komt te werken is specialist in de productie van metaalproducten. In een team van nuchtere en hardwerkende professionals zijn jullie samen altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Om dit waar te maken wordt er veel aandacht geschonken aan een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waar medewerkers kunnen gedijen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met spannende uitdagingen, een inspirerende werkomgeving en eindeloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, is dit de perfecte plek om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Salaris afhankelijk van opleiding, ervaring en eventuele certificaten;
  • Opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Prettige werksfeer en gezellige werkomgeving.
Wat wij vragen
  • Minimaal VMBO opleidingsniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in de metaalbewerking;
  • Ervaring met moderne lasersnijmachines.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in