+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Montfoort.
Laad meer vacatures

Montage medewerker Montfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als montagemedewerker transportbanden ga je aan de slag met het plaatsen en repareren van transportbanden. Je werkt op verschillende locaties en hebt een afwisselende baan. Je leert eerst alles in Montfoort en gaat daarna met een ervaren collega op pad. Je werkt soms op grote hoogte, dus geen hoogtevrees is belangrijk. Je krijgt de kans om door te groeien en verschillende certificaten te behalen. Het bedrijf organiseert ook leuke activiteiten, zoals een kerstdiner en zomer BBQ. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de nieuwe montagemedewerker transportbanden die wij zoeken? Misschien heb je al ervaring als ZZP'er in de bouw of als timmerman en wil je een overstap maken. Of heb je nog geen ervaring en wil jij het vak leren? Als montagemedewerker ben je veel op pad en heb je afwisselende werkzaamheden.

Als montagemedewerker ga jij nieuwe transportbanden plaatsen en oude repareren. Je gaat de rolletjes, waar de banden op bevestigd zijn om te bewegen, plaatsen/vernieuwen. Kunststof kappen (ook wel safehouses genoemd) plaatsen/herstellen om de banden te overdekken. Dit zodat producten droog blijven of als er veel stof vrij komt dit gecentreerd blijft. Maar ook ga je de rubberen banden in stortkokers en trechters vervangen. Je werkt geregeld op grote hoogte, je moet dus GEEN hoogtevrees hebben!
Het inwerktraject ziet er als volgt uit: de eerste 2 tot 4 weken loop je mee in Montfoort. Hier leer je alle producten kennen en ga je rubber leren snijden. Kennismaken met alle soorten diktes, lengtes, profielen en breedtes van rubber. Vervolgens ga je met een ervaren monteur naar de klanten toe. Op deze manier ga je steeds meer leren zelfstandig te werken. Zodra je eenmaal zelfstandig kan werken, krijg je een eigen werkbus.
Het is belangrijk dat je representatief bent. Je hebt veel contact met bedrijven/voormannen. Ook is het fijn dat als je bij een klant bent en ziet dat een andere band beschadigd is of toe is aan vervanging je dit aangeeft. Dit communiceer je ook door naar de accountmanager.

Jouw nieuwe werkplek

Het bedrijf waar jij komt te werken voorziet grote industriële bedrijven van kunststof- en rubberen transportbanden. Deze banden zijn bestemd voor machines in de houtbewerking en zandverwerking. Maar je vindt hun banden ook bij bijvoorbeeld de wildwaterbaan in Walibi. De klanten van dit bedrijf zitten niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar trouwe medewerkers voor de lange termijn. Er wordt in jou geïnvesteerd, zodat je ook door kan groeien en meerdere functies kan vervullen. Je wordt echt opgenomen in het team, iedereen voelt zich welkom. Zowel vanuit het personeel als vanuit de leiding worden er activiteiten georganiseerd zoals kerstdiner, paasontbijt, zomer BBQ etc.

Dit bieden wij jou

  • Startsalaris tussen de €2600,- en €3000,- bruto per maand exclusief toeslagen
  • Toeslagen zijn als volgt:
    • 150% voor overwerken
    • 200% voor weekenden en feestdagen
    • Vuiltoeslag en locatie toeslag
    • €100,- bruto als je een storingsdienst draait + €45,- bruto per storing dat je opgeroepen wordt
  • Mogelijkheid om jouw VCA Vol / BE rijbewijs / hoogwerker certificaat te behalen
  • Veel doorgroeimogelijkheden; bijv van buitendienst naar binnendienst of meer richting kantoor
Dit vragen wij van jou

  • In het bezit van rijbewijs B
  • Spreekt Nederlands
  • Geen hoogtevrees hebben
Solliciteren

Je kan solliciteren door hiernaast jouw gegevens achter te laten. Je mag ook mij, Nikki, een berichtje sturen of bellen op het nummer 06-86807366. Ben ik in gesprek? Dan zijn mijn collega's bereikbaar op 030-7633222. We helpen je graag
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in