+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Mussel.

Automonteur Mussel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,48 - € 16,85 p/u

Vacature in het kort

In een kleinschalig autobedrijf zoeken we een zelfstandige automonteur. Je gaat aan de slag met onderhoud en reparaties aan verschillende auto's. Dit doe je door problemen te vinden en op te lossen. Je werkt in een team dat waarde hecht aan een nette werkplaats en veiligheid op de weg. Je krijgt de kans om te groeien en je vaardigheden te verbeteren. Dit alles in een gezellige sfeer. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren automonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder.

Onze opdrachtgever, een kleinschalig autobedrijf in de omgeving van Stadskanaal is op zoek naar een zelfstandige automonteur. Als automonteur zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan personenauto's. Dit omvat het stellen van diagnoses en het oplossen van technische problemen. Je zult werken aan diverse merken en modellen, en een bijdrage leveren aan het netjes en gestructureerd houden van de werkplaats.


Functie eisen
  • Afgeronde opleiding tot automonteur of vergelijkbaar.
  • Enkele jaren relevante werkervaring als automonteur.
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen.
  • Rijbewijs B
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is inmiddels al geruime tijd een begrip in het Noorden voor in- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto's, maar ook voor uw APK keuring en onderhoud bent u bij ons op het juiste adres.

Wij willen graag, als RDW erkend bedrijf, dat u en uw mede-inzittenden storingsvrij en vooral ook veilig vervoerd worden. Deskundig en regelmatig onderhoud kunnen veel problemen onderweg voorkomen. Welk merk of type auto u ook rijdt, wij zorgen voor onderhoud en reparatie. Auto’s worden steeds betrouwbaarder, maar de techniek (auto-elektronica) ook complexer. Ons deskundig team klaart dan ook probleemloos deze klus en dat tegen concurrerende tarieven.

Onze opdrachtgever heeft altijd overleg met u bij onverwachte reparaties, en u mag dan ook verwachten dat u een oprecht en gedegen advies ontvangt. (Preventief) onderhoud is te plannen; een storing komt altijd ongelegen!


Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische en gezellige werkomgeving waarin je je snel thuis zult voelen. We bieden de mogelijkheid hebt om 3 tot 5 dagen per week te werken. Daarnaast stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. We bieden een marktconform salaris, dat afhankelijk is van je ervaring en vaardigheden, variërend tussen de € 14,48 en € 16,85 per uur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in