+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Musselkanaal.
Laad meer vacatures

Leermeester-werkvoorbereider gezocht in Musselkanaal Musselkanaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dorpsbedrijf Musselkanaal

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Dorpsbedrijf Musselkanaal start je de dag met koffie en het bespreken van de planning. Je helpt collega's, zorgt voor gereedschap en werkt soms zelf mee. Je bent belangrijk voor het bedrijf en praat regelmatig met de coördinator en opdrachtgevers. Je werkt op verschillende plekken en helpt mensen in het dorp. Samen lunchen is ook een moment om te praten. Aan het eind van de dag sluit je alles af. Je maakt deel uit van een team dat wil groeien en samen succesvol wil zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe ziet jouw dag eruit?
Een werkdag bij Dorpsbedrijf Musselkanaal begint met het openen van de werklocatie aan de Anjerstraat. Je zet koffie en ontvangt alle medewerkers, terwijl jullie samen de planning doornemen van die dag. Daarna help je iedereen aan het benodigde gereedschap of materiaal, en zorg je dat de medewerkers vertrekken naar hun werklocatie. Dit kan in de openbare ruimte zijn, bij een ondernemer of bij een particulier. Waar nodig steek je zelf de handen uit de mouwen, en help je mee het werk gedaan te krijgen. Meestal werk je met een grote groep mensen, maar er zijn ook momenten dat je alleen werkt omdat er op die dag geen medewerkers aanwezig kunnen zijn.
Gedurende de dag zul je gebeld worden door nieuwe klanten of mensen die een vraag hebben over een klus. Tussen de middag eet je samen met de groep, wat ook een moment is om een luisterend oor te bieden. In de middag zijn de medewerkers weer aan het werk, en zorg jij voor een goede planning voor de volgende dag. Aan het einde van de dag controleer je materiaal en materieel en sluit je de werklocatie af.

Wat kun je verwachten van het Dorpsbedrijf?
Je staat in nauw contact met de coördinator en ondersteuner, en hebt wekelijks een gezamenlijk overleg. Ook heb je regelmatig contact met opdrachtgevers zoals de gemeente. Je hebt een breed takenpakket, en bent hét aanspreekpunt van het Dorpsbedrijf. Het Dorpsbedrijf heeft een centrale functie in het dorp, pakt klussen aan op diverse gebieden en heeft als doel mensen toekomstkansen te bieden. De medewerkers staan centraal, waarbij we bij het uitvoeren van het werk de belangen van de opdrachtgever niet uit het oog verliezen. Het Dorpsbedrijf is een sociale onderneming en streeft een maatschappelijk doel na, maar heeft daarnaast ook een commercieel belang. Als leermeester/werkvoorbereider maak je deel uit van het kernteam en ben je onderdeel van de basis van dit bedrijf. We zetten in op groei en willen er samen met jou een succes van maken.

Gevraagd

Wat breng je mee?
We zoeken een leermeester die toegankelijk is, vriendelijk in de omgang en graag de handen uit de mouwen steekt. Je werkt graag in de buitenlucht en hebt kennis van groen en grijs
  • Je houdt ervan om klussen aan te pakken van verschillende aard
  • Je kunt goed overzicht houden, plannen en hierin de rust bewaren
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en hen te begeleiden
  • Bij jou is het glas altijd halfvol, en je kunt je enthousiasme en positieve houding overbrengen op het team
  • Je bent flexibel en hebt een open houding naar mensen


Aanbod

Wat bieden we jou?
Werken bij het Dorpsbedrijf betekent veel vrijheid en zelfstandigheid binnen jouw functie. Geen dag is hetzelfde, en je leert Musselkanaal en haar inwoners goed kennen. We werken in een informele sfeer, betrouwbaarheid en vertrouwen in elkaar staan hoog in het vaandel. Tegenslag zien we graag als uitdaging. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die binnen onze doelstellingen passen.

We bieden een functie van minimaal 16 uren per week.

Uren

16 - 32 uur
In overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in