+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.
Laad meer vacatures

Stage subsidie in Naaldwijk Naaldwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Moore DRV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van subsidies bij Moore DRV tijdens een uitdagende (meewerk)stage of werkperiode. Ontwikkel je skills terwijl je mkb-ondernemers en familiebedrijven helpt hun ambities te realiseren. Geniet van een flexibele werkplek, waar je zowel op kantoor als hybride kunt werken. Ervaar een informele werksfeer, uitgebreide lunchsessies, en wekelijkse borrels, naast onbeperkte toegang tot online trainingen en leuke teamuitjes. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage of werkperiode binnen je duale opleiding op het gebied van subsidie? Bij Moore DRV zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Tijdens je stage ervaar jij hoe het eraan toegaat binnen een subsidieafdeling en sta je midden in de echte economie! Je helpt namelijk mkb-ondernemers en familiebedrijven hun ambities te realiseren terwijl jij je skills verder ontwikkelt. Zie jij dat zitten? Dan is Moore DRV de perfecte stageplek voor jou!

Dit ga jij straks doen

Als onderdeel van ons subsidieteam duik je meteen in het subsidielandschap en help je klanten subsidies aan te vragen! Wat ga je onder andere doen: Je helpt mee met de voorbereidende werkzaamheden voor het indienen van subsidieaanvragen, je ondersteunt in het aanvragen van (tijdelijke) overheidstegemoetkomingen en je informeert klanten proactief over nieuwe regelingen.

Dit ben jij
  • Je hebt ambitie en neemt graag initiatief: we horen graag wat beter kan en stimuleren deelname aan projecten.
  • Je vindt het leuk om in teamverband en met verschillende collega’s samen te werken.
  • Je bent proactief, flexibel, accuraat en hebt oog voor details.
  • Je hebt bij voorkeur Interesse in innovatie, techniek, energie of duurzaamheid.
Werken bij het team subsidie & innovatie

Moore DRV heeft 14 vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Als onze nieuwe collega kom je te werken in het team subsidie en innovatie dat in basis werkt vanuit ons kantoor in Naaldwijk, maar Je mag hier ook hybride werken, dat wil zeggen, werken vanuit je eigen standplaats, vanuit huis of een van onze andere kantoren. Jij werkt straks vanuit Naaldwijk in het gezellige en informele Subsidie & Innovatie team, dat momenteel uit 5 andere collega’s bestaat. Ook werk je samen met 70 collega’s verspreid over de fiscale, accountancy & advies- en de salarispraktijk.

Bij Moore DRV in Naaldwijk wordt niet alleen hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Zo wordt er vaak samen uitgebreid geluncht in de kantine en drinken we elke vrijdag een borrel om de week af te sluiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert! Die laagdrempeligheid is kenmerkend voor Moore DRV. Bij ons staan de deuren ook áltijd open.

Wat wij jou bieden als stagiair
  • Een goede stagevergoeding.
  • Een laptop.
  • Goede begeleiding om van jouw stage/ werkperiode een succes te maken.
  • Een leuke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
  • Een gezellige en informele werksfeer waarbij je bij iedereen binnen kunt lopen voor vragen of een praatje.
  • Onbeperkt toegang tot online trainingen via GoodHabitz.
  • Leuke uitjes met je team.

En niet onbelangrijk: je krijgt alle ruimte en ondersteuning om jezelf binnen je stage te ontwikkelen. Geef aan wat je wilt leren en wij zorgen dat jij daar de mogelijkheid voor krijgt. Bevalt je stage/ werkperiode, dan kijken we na afloop van jouw stage graag verder naar de mogelijkheden binnen Moore DRV.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in