+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Naarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je jouw liefde voor bouwprojecten kwijt kunt? Als Uitvoerder Bouw in Naarden, werk je aan diverse projecten en leid je het bouwteam. Je zorgt dat alles op schema loopt en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen. Je werkt samen met een team van enthousiaste professionals die streven naar het beste resultaat. We bieden een werkomgeving waarin jouw inzet en expertise belangrijk zijn. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren en gedreven professional in de bouwsector? Heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten en een passie voor het realiseren van bouwprojecten van hoge kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder Bouw om ons team in Naarden te versterken. Als Uitvoerder Bouw speel je een cruciale rol bij het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten.


Organisatie

Wij zijn als allround bouwbedrijf gevestigd in Naarden, vooruitstrevend voor wat betreft de nieuwste technieken en verduurzaming. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie projecten binnen de woningbouw en utiliteit in de regio Naarden.


Functie

Als Uitvoerder Bouw ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning en uitvoering van bouwprojecten in Naarden en omgeving. Je werkt nauw samen met het projectteam, bestaande uit onder andere projectleiders, architecten en onderaannemers. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en dat de kwaliteit van het werk voldoet aan de gestelde eisen. Je geeft leiding aan het bouwpersoneel op de werkvloer en zorgt voor een veilige en efficiënte uitvoering van het project. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en onderhoud je goede communicatie met alle betrokken partijen.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van: 

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de bouw;
  • Aantoonbare ervaring als Uitvoerder in de bouwsector, bij voorkeur met diverse bouwprojecten;
  • Gedegen kennis van bouwprocessen, wet- en regelgeving en veiligheidsvoorschriften;
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere projecten gelijktijdig te beheren;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen;
  • Leiderschapscapaciteiten om een team aan te sturen en te motiveren;
  • Proactieve en oplossingsgerichte instelling met oog voor detail.
Aanbod

Als Uitvoerder Bouw bij ons bedrijf in Naarden bieden wij jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om deel uit te maken van ons ervaren en gepassioneerde team, waarin samenwerking en vakmanschap centraal staan. Bij ons bedrijf geloven we in het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom bieden we jou volop mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt de ruimte om jouw expertise in te zetten en je stempel te drukken op uitdagende bouwprojecten in Naarden en omgeving. We hechten grote waarde aan een prettige werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Je komt terecht in een team van professionals die passie hebben voor hun vak en streven naar uitmuntendheid. Samen zetten we ons in om hoogwaardige bouwwerken te realiseren en de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in