+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.
Laad meer vacatures

Traineeship Fraudespecialist Naarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AP Support

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship / Vast contract
  • 2.650 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van verzekeringen als fraudespecialist en ontdek een breed scala aan gespecialiseerde functies, van actuaris tot fraudeonderzoeker. Met een traineeship bij verschillende opdrachtgevers krijg je snel werkervaring en verken je diverse werkomgevingen. Bij AP Support streven we naar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, met een focus op het ontdekken en benutten van jouw unieke talenten. Samen werken we aan een toekomst waarin jouw bijdrage telt. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Word fraudespecialist in verzekeringen!

Heb je een bachelor- of masterdiploma behaald maar weet je nog niet welke richting je op wilt gaan? Ontdek de boeiende wereld van de verzekeringsbranche! Van actuaris tot fraudeonderzoeker, hier vind je gespecialiseerde functies die jouw expertise en passie voor uitdagingen kunnen aanspreken. Verken mogelijkheden als risicoanalist, schade-expert of verzekeringsadviseur, waar je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en bijdragen aan een betere toekomst voor klanten en bedrijven.
Tijdens je traineeship vervul je opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor krijg je snel veel werkervaring en de kans om diverse werkomgevingen te verkennen. Samen met AP Support werk je aan een carrièrepad dat bij jou past, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Wij geloven dat je het meest op je plek bent in een omgeving waarin je kunt leren en groeien, waar je ruimte en vertrouwen krijgt om je talenten en kwaliteiten te ontdekken. Samen streven we naar groei, en dat maakt ons tot Amazing People!

Gevraagd

Wat heb je nodig om je aan te kunnen sluiten bij onze club van Amazing People?                                                    
  • Je bent net of bijna hbo of wo-afgestudeerd; 
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands.


Aanbod

What's in it for you?
  • We bieden een startsalaris van €2.650 (incl. vakantiegeld), dat na één jaar kan oplopen tot maximaal €3.250. Je salaris groeit mee met je ontwikkeling.
  • Kies uit een flexibele mobiliteitsregeling met opties zoals een elektrische Volkswagen ID3 Pro of een reiskostenvergoeding.
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd met 25 vakantiedagen en de mogelijkheid van onbetaald verlof voor bijvoorbeeld een wereldreis.
  • Je ontwikkeling staat centraal met een persoonlijke coach, uitgebreid opleidingspakket en individueel ontwikkelplan (IOP), ondersteund door ex-topsporters van Talent Academy Group.
  • Onze duurzaamheidsambities worden aangetoond door onze FIRA (MVO) certificering en ondersteuning van Stichting Het Vergeten Kind.
Word je hier enthousiast van? Laten we dan (online) kennismaken! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Liever eerst even bellen? Je kan Tariq bereiken op 06-13106790.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in