+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.

SEO / SEA Specialist (PPC) Medior Vacature, €2500 - €3500 p/m Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cross Internet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 3.500 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

SEO / SEA Specialist (PPC) Medior Vacature

Ben je een gepassioneerde SEA Specialist en is Google Ads voor jou geen onbekend terrein? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Search Engine Advertising Specialist duik je diep in het beheer en de optimalisatie van Google Ads en social ads accounts van onze uiteenlopende klanten. Deze klanten opereren in verschillende sectoren, met uiteenlopende doelstellingen en budgetten, waardoor geen dag hetzelfde is. Kom ons jonge, dynamische marketing- en communicatieteam versterken en groei met ons en onze klanten mee. De functie is direct beschikbaar en we geven de voorkeur aan een fulltime rol van 32-40 uur per week voor onze nieuwe SEA Expert.

Wat ga je doen als SEO / SEA Specialist?

Als medior social advertising en Google Ads Expert (PPC) bij Cross Internet ben je de drijvende kracht achter het succes van onze online marketingcampagnes. Jouw expertise in Google Ads en andere digitale advertentieplatforms is van onschatbare waarde. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitdenken, implementeren en optimaliseren van betaalde zoekcampagnes. Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten in deze dynamische en impactvolle SEA Expert functie:
  • Beheer van advertentiecampagnes: Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten, uitvoeren en optimaliseren van advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads en social media, om onze klanten te helpen hun doelstellingen te overtreffen. Je legt verantwoording af aan je team lead.
  • Ontwikkelen van advertentiestrategieën: Je bedenkt en levert zelfstandig de best passende advertentiestrategieën om projecten te begeleiden en op te leveren. Hiermee draag je direct bij aan het succes van onze klanten.
  • Advertentieteksten schrijven: Je schrijft en redigeert advertentieteksten als Search Engine Advertising Specialist. Ook creëer je eventuele andere ad creatives op basis van de doelen van de klant en jouw expertise op het gebied van ad creatives optimalisatie.
  • Data-analyse en continue optimalisatie: Door diepgaande data-analyses voer je voortdurende aanpassingen uit om optimale prestaties van de campagnes te garanderen als SEA Expert. Deze optimalisaties voer je uit in overleg met de klant.
  • Strategisch adviseren van klanten: Je fungeert als adviseur en aanspreekpunt voor onze klanten. Je begeleidt hen door het digitale advertentielandschap en legt verantwoording af van jouw strategische aanbevelingen als SEO / SEA Specialist.
  • Samenwerking met het marketing- en development team: Je werkt nauw samen met onze digitale marketingprofessionals en developers om een geïntegreerde aanpak te garanderen die de algehele marketingdoelstellingen ondersteunt.


Gevraagd

Wie ben jij als SEA Specialist?
Als SEA specialist heb je sterk ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden. Je voelt je als een vis in het water in elke advertentieomgeving, van Google Ads en Bing Ads tot Meta Manager. Jouw expertise als SEA expert maakt het navigeren door verschillende advertentieplatforms een eitje. Als een doorgewinterde SEO / SEA specialist ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en updates in de wereld van online adverteren. Je past deze kennis toe om campagneprestaties te verbeteren. Jouw expertise draagt niet alleen bij aan het realiseren van de marketingdoelstellingen van onze klanten, maar ook aan hun langetermijngroei en succes.
Benodigde competenties en ervaringen:
  • Minimaal 1 jaar ervaring in online advertising, bij voorkeur als SEA specialist of in een soortgelijke functie. Werkervaring bij een online marketing agency is een pré.
  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie.
  • Je hebt uitstekende kennis van Google Ads en andere relevante online advertising platformen, passend bij jouw functie als SEA expert.
  • Kennis van social media advertising platforms zoals Meta Manager is een bonus voor elke SEO / SEA specialist.
  • Ervaring met tools zoals Google Analytics en Google Tag Manager geeft je als Search Engine Advertising specialist een voorsprong.
  • Vloeiend in zowel Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duitse taalvaardigheid is een pré.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Als een ware SEA specialist beschik je over ijzersterke analytische vaardigheden, met het talent om data om te zetten in effectieve campagnestrategieën.
  • Uitstekende samenwerkingsvaardigheden – je gedijt zowel in teamverband als op eigen houtje.
  • Je bezit een gedreven en proactieve houding, altijd op zoek naar mogelijkheden om jezelf en anderen te verbeteren, een essentiële karaktertrek voor elke succesvolle SEA specialist.


Aanbod

Wat je krijgt:
  1. Gezellige werkomgeving: Begin een enthousiaste werkweek binnen ons jonge en informele team van marketing specialisten.
  2. Flexibele werkmogelijkheden: Wij bieden de optie om gedeeltelijk vanuit huis te werken, voorzien van alle benodigdheden voor je thuiswerkplek als SEA Expert.
  3. Competitief salaris: Je ontvangt een salaris tot € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring als SEO / SEA Specialist, op basis van 40 uur per week.
  4. Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Dit omvat reiskostenvergoeding, pensioen en thuiswerkvergoeding voor onze SEA Experts.
  5. Gratis bedrijfsfitness: We begrijpen dat de fysieke gezondheid belangrijk is, vooral voor een dynamische SEA specialist.
  6. Interessante bonusregeling: We waarderen je harde werk als onze Search Engine Advertising Specialist met een aantrekkelijke bonusregeling.
  7. Vakantievoordelen: Geniet van 26 vakantiedagen en vakantietoeslag om een balans te vinden tussen je werk en privéleven.
  8. Carrièregroei: Wij hechten belang aan groei en ontwikkeling, en hebben een persoonlijk ontwikkelplan in plaats voor onze SEA specialisten.
  9. Sociale activiteiten: Geniet van onze regelmatige vrijdagmiddagborrels en gezellige teamuitjes.
  10. Autonomie in je rol: Wij waarderen je inbreng en initiatief als SEA Specialist, en bieden een vaste werkplek met alles wat je nodig hebt.
  11. Goede balans tussen werk en privé: We snappen dat voor een Search Engine Advertising Specialist het belangrijk is om een goede werk-privé balans te hebben.
Over Cross Internet
Bij Cross Internet onderscheiden we ons als een dynamisch digitaal marketingagentschap, waar wij ons toeleggen op het vormgeven van voortreffelijke online marketingstrategieën voor een diverse cliëntèle. Wij staan bekend om onze innoverende benaderingen, onze creatieve inslag en onze focus op resultaten die kwantificeerbaar zijn. Onze dienstverlening is erop gericht om ondernemingen naar een hoger niveau te tillen in de hedendaagse digitale wereld. Ons bureau is gevuld met bevlogen jonge deskundigen van wie de hartstocht voor digitale marketing net zo groot is als hun toewijding om de hoogste successen voor onze opdrachtgevers te realiseren. Cross Internet hecht veel waarde aan onderlinge samenwerking, voortdurende professionele groei en een optimistische werkambiance, waar een ieder wordt aangemoedigd zijn of haar unieke vaardigheden verder te ontwikkelen en toe te passen.

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij ons team als medior SEA specialist?
Als een getalenteerde Google Ads SEA specialist (PPC) die op zoek is naar een rol in het gezelligste team van Limburg, wachten wij met veel enthousiasme op je cv en motivatiebrief!

Contact
Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Website:
Telefoon: +31 (0)495 45 11 70
Whatsapp: +31 (0)637 45 3827

Uren

32 - 40 uur
32-40 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in