+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functioneel Applicatiebeheerder, Nederweert Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geavanceerde klimaattechnologieën als functioneel beheerder bij een toonaangevend bedrijf. Werk aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen door naadloze integratie met ERP-systemen. Geniet van een omgeving, ondersteund door uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een cultuur van directe samenwerking. Ontdek de voordelen van een informele, gezellige werksfeer en deel in de passie voor innovatie. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een doorgewinterde functioneel beheerder met een passie voor technologie? Dan zijn wij heel geïnteresseerd in jou!

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder ben jij de spil binnen de organisatie voor alles wat te maken heeft met het ERP-systeem. Je analyseert bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat deze naadloos aansluiten op het ERP-systeem, met als doel om efficiënt en effectief te kunnen werken. Je staat in nauw contact met gebruikers om hun behoeften te achterhalen en deze om te zetten in praktische oplossingen binnen het ERP-pakket. Daarnaast coördineer je wijzigingen in applicaties en begeleid je gebruikers bij de implementatie van nieuwe versies. Je voorziet het management en de organisatie van de benodigde informatie om de processen te ondersteunen en traint gebruikers, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van duidelijke handleidingen. Je kunt zelfstandig projecten uitvoeren, deadlines bewaken en collega's motiveren om samen te werken aan projecten. Tot slot zie je erop toe dat data correct wordt beheerd en informatie veilig wordt gehouden.

Waar ga je werken?

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert geavanceerde klimaatcomputers, meet- en regelapparatuur, weegsystemen en bewakingsapparatuur, inclusief bijbehorende managementsoftware. Vanuit hun moderne bedrijfspand in Nederweert bereiken de producten wereldwijd dealers in de agrarische sector.

Je sluit je aan bij een dynamisch team, gedreven door passie om klanten te ondersteunen bij het maximaliseren van rendement met het uitgebreide productaanbod. In een cultuur zonder franje en met een hands-on aanpak, biedt deze organisatie jou de mogelijkheid om jouw kennis te vergroten en samen te werken met collega's van uiteenlopende achtergronden.

Als familiebedrijf biedt het een gezellige en informele werksfeer. Er worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten georganiseerd in de moderne bedrijfskantine.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met beheer en implementatie van Exact Globe en gerelateerde softwaremodules zoals Exact Synergy, Exact Sumatra of Exact Shop Floor Control
  • Het vermogen om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen en hierop te anticiperen
  • Ervaring met reporting tools zoals SQL Server Reporting Services (SSRS)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om de kern van een vraag te achterhalen
  • Enthousiasme en een proactieve houding

Wat bieden wij?

  • Direct een contract bij de opdrachtgever!
  • Een goed salaris conform de CAO voor de Metaal & Techniek
  • uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Laat ons weten waarom deze functie jou op het lijf geschreven is en solliciteer nu via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel met Adecco Roermond via 0475-390360 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in