+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nederweert.

Vergunningverlener Bouwen - Gemeente Nederweert (tijdelijk) Nederweert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m

Vacature in het kort

Als vergunningverlener bouwen speel je een belangrijke rol in het goedkeuren van bouwplannen. Je controleert of de aanvragen compleet en juist zijn. Ook werk je samen met verschillende partijen, zoals bouwers en de gemeente, om goede plannen te maken die aan alle regels voldoen. Je helpt mensen door duidelijk uit te leggen wat de regels zijn. Daarnaast houd je de regels en richtlijnen voor bouwen goed bij. Je maakt verschillende documenten en zorgt dat alles klopt voor een snelle afhandeling. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als vergunningverlener bouwen bij de gemeente Nederweert vervul je een cruciale rol in het vergunningsproces. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de volledigheid en juistheid van de ingediende vergunningsaanvragen. Dit omvat onder meer het zorgvuldig verwerken van de aanvragen en het bewaken van het proces om ervoor te zorgen dat alle benodigde informatie tijdig beschikbaar is voor een advies.

Daarnaast fungeer je als verbindende schakel tussen verschillende belanghebbenden, zoals bouwers, architecten en de gemeente. Je faciliteert overleggen om tot haalbare bouwplannen te komen die voldoen aan alle wettelijke vereisten en regelgeving. Bovendien speel je een actieve rol in het informeren van inwoners en bedrijven over de geldende bouwvoorschriften en bestemmingsplannen, waarbij je hen voorziet van heldere en begrijpelijke informatie.

Een belangrijk aspect van je functie is het bijhouden van ontwikkelingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor het bouwproces. Op basis hiervan formuleer je beleidskaders en richtlijnen en draag je bij aan de ontwikkeling van uitvoeringsplannen voor technische aspecten van bouwprojecten.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen van diverse documenten, zoals beschikkingen, adviesrapportages en officiële correspondentie. Hierbij waarborg je de nauwkeurigheid en consistentie van de informatie, wat essentieel is voor een rechtmatige en tijdige afhandeling van vergunningaanvragen.



Gevraagd

  • Je hebt een technische, juridische of ruimtelijke ordening opleiding op HBO werk- en denkniveau succesvol afgerond.
  • Je hebt werkervaring als medewerker vergunningen bij een gemeentelijke organisatie.
  • Je kunt bestemmingsplannen interpreteren.
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Aanbod

  • Salaris conform CAO gemeenten, functieschaal 9 (€ 3.317 - € 4.752)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gemeenten.
  • Een opdracht van 5 maanden voor 24-32 uur per week.
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte.


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Nederweert, zijn wij opzoek naar een Vergunningverlener Bouwen. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in