+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Neede.
Laad meer vacatures

Schilder Neede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij die kwaliteitsschilder die hiervoor beloond moet worden? De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, in combinatie met de materialen en de snelheid van nu. Een groot aanbod aan projecten. Van woningbouwverenigingen tot bouwbedrijven. Maar ook nieuwbouw en onderhoud. Geen dag is het hetzelfde! Voeg je toe aan een kleurrijk bedrijf met een gezellig team van schilders. Jij vindt het leuk om bij te dragen aan een tevreden klant. Het communiceren doe jij op een duidelijke en prettige manier zodat ook de klant jouw vakmanschap kan volgen. En dat alles lekker dicht bij huis zodat jij op tijd thuis bent voor het avondeten.


Ben jij het?

Heb jij een schildersopleiding afgerond dan is dit een pré. Schroom niet wanneer dit niet het geval is. Praktijkervaring vinden zij minimaal zo belangrijk! Jij bent die nieuwsgierige en enthousiaste schilder die zoveel mogelijk wil leren! En je komt het best tot zijn recht in een klein team. Samen met dit hechte team werk jij naar het perfecte eindresultaat. Het geven van juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn hierbij van belang. Ben jij enorm gemotiveerd? Dan kom ik graag in contact met jou.


Wat wij bieden

Dit krijg je zeker:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per periode op basis van je meegebrachte werkervaring;
  • Leergierig? Faber faciliteert 2 cursussen naar keuze op jaarbasis;
  • Een vaste aanstelling op korte termijn? Dit valt bij ons te regelen;
  • De vrijheid het pensioen te kiezen wat het beste bij jou past;
  • Geen lange reistijden doordat we werk hebben in jouw omgeving;
  • Bij Faber krijg je persoonlijke aandacht en een vast contactpersoon. Wij ontzorgen jou volledig;
  • Jouw werk wordt gewaardeerd! Regelmatig komen we even langs om te kijken hoe het met je gaat. ( Vaak brengen we wat lekkers mee )
Wat biedt Faber nog meer?
Wij belonen loyaliteit met ons unieke loyaliteitsprogramma waarbij je elke werkdag punten spaart. Deze wissel je in tegen mooie cadeaus! Denk aan leuke uitjes, gereedschap of huishoudelijke benodigdheden. Persoonlijk contact is belangrijk binnen onze Faber Familie. Daarom organiseren we altijd een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel.

Waar jij werkt

Jij gaat werken bij een schildersbedrijf die zich focust op het onderhouden van gebouwen en panden. Het is een relatief jonge en platte organisatie waardoor er korte communicatielijnen zijn. Wij gaan graag met jou in gesprek om je wensen aan te horen om te kijken of dit aansluit bij deze opdrachtgever of dat we een ander passend bedrijf voor je gaan zoeken. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities als schilder, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in