+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nes.

Pakketbezorger Nes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,16 - € 17,23 p/u

Vacature in het kort

Als waardevolle pakketbezorger op Ameland, ben je elke dag belangrijk voor onze klanten. Je begint je dag met een boottocht naar het eiland en eindigt met een rit terug. We zorgen voor een flexibel rooster dat bij jou past, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Je krijgt de kans om in een prachtige omgeving te werken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Als een van onze meest waardevolle pakketbezorgers, ben jij de belichaming van zorgvuldigheid en precisie, elke dag weer op weg om onze klanten op Ameland te voorzien van een scala aan pakketten, brieven en bestellingen. Als ons rijdende visitekaartje straal je in alles wat je doet onze toewijding uit.

Je dag begint om 10:30 uur, met een overtocht op de snelboot naar het eiland, gevolgd door een rit vanuit ons distributiecentrum in Nes. Tussen 16:00-16:30 uur eindigt jouw werkdag, waarna je om 17:00 uur de snelboot terug naar Holwerd neemt. Hoewel de aanvangstijden soms kunnen variëren, stellen we deze altijd in goed overleg met jou vast.

Wij hechten waarde aan een goede balans tussen werk en privé, daarom bieden wij een flexibel rooster dat is afgestemd op jouw wensen en behoeften. We vragen wel om wat flexibiliteit van jouw kant, maar beloven dat we altijd in goed overleg handelen.

Met deze functie krijg je de kans om gemiddeld 20-24 uur per week te werken, verdeeld over 3 à 4 dagen. En daarbij beloven we niet alleen een geweldige baan, maar ook de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving van Ameland tijdens je werk. Dus waar wacht je nog op?


Gevraagd

  • Rijbewijs B: Check!
  • Klantcontact is jouw ding: Je begrijpt het belang van uitstekende service en een vriendelijke houding.
  • Veiligheid en communicatie: Je beheerst zowel de Nederlandse als Friese taal voor een soepele interactie.
  • Teamplayer: Je begrijpt dat samenwerking essentieel is en dat we het werk samen klaren.


Aanbod

  • Verdien tussen de € 14,16 en € 17,23 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.
  • Wekelijks salaris: Geniet elke vrijdag van jouw verdiensten op je bankrekening, zodat je het weekend goed kunt beginnen.
  • Maak deel uit van een team van leuke, enthousiaste collega's en werk met een modern en goed onderhouden wagenpark.
  • Onze vaste werkschema's zijn ontworpen met jouw privéleven in gedachten, waardoor je een goede balans kunt vinden tussen werk en vrije tijd.
  • Een vast contactpersoon binnen AB Vakwerk die alles voor je regelt.
  • Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg jij van ons een opleidingsvoucher van maar liefst € 1000,00! Hiermee kan jij de training of cursus volgen die jij zelf wilt!


Bedrijfsomschrijving

Stap aan boord bij onze veelzijdige transportdienst! Wij zijn dé schakel tussen het vasteland en de betoverende eilanden Ameland en Schiermonnikoog. Van koel- en vriestransport tot groupage en stukgoederen, bouwmaterialen en afvalstoffen, wij brengen alles veilig en betrouwbaar over de wateren.Laten we het nu hebben over jou, potentiële koerier van ons team. Jij bent het gezicht van onze dienst op de weg, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Vertrouw op onze opvallende transportbussen; ze zijn niet te missen en zullen glimlachen oproepen vanaf kilometers afstand. Maar wat deze rol echt bijzonder maakt, is de kans om de pracht van Ameland te omarmen tijdens je dagelijkse routes. Of je nu door duinen snijdt of langs de kustlijn rijdt, als chauffeur ben jij een cruciaal onderdeel van onze klantenservice.En hoe word je onderdeel van ons team als koerier? Simpelweg bel ons op 0519-220859 of stuur een e-mail naar [email protected] en we plannen een kennismakingsgesprek in.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in