+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Landmeter Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 2.850 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als landmeter en tekenaar ben jij het begin van elk project. Je zet de eerste streep op de kaart en zorgt dat alle data goed wordt verzameld. Je werkt met meetapparatuur, voert terreinmetingen uit en maakt dossiers compleet. Dit doe je voor projecten zoals de bouw van woonwijken. Je werkt vaak in moeilijk bereikbare plekken, wat vraagt om creatieve oplossingen. Je gebruikt ook AutoCad om gegevens te verwerken. Dit werk is heel belangrijk voor de start van nieuwe bouwprojecten. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Landmeter | Tekenaar | CAO loon | Full-time | GWW

Onderzoekend, precies en topografisch sterk; dit zijn de woorden die jou omschrijven. Jij geeft het startschot aan elk project want jij bent als landmeter degene die de eerste streep op de kaart zet. Topografisch ben je sterk en je hebt een goed gevoel voor ruimte, richting en omgeving.

Met jouw meetapparatuur voer je diverse projecten uit, denk hierbij aan het uitvoeren van hoogte- en terreinmetingen, digitaal aanleveren van de gegevens vanuit het veld en het inmeten van gegevens. Jij maakt de dossiers compleet om tot een goede revisie te komen en het onderhouden van de contacten. Dit doe je op verschillende niveaus met de bij het werk betrokken personen zowel binnen als buiten de organisatie.

Klinkt dit interessant? Reageer dan direct.

Projecten die wij uitvoeren zijn voor de nieuwbouw van woonwijken. Rioleringen, wegennetten, plansoenen en bestratingen. Jij zorgt ervoor dat alle data op de juiste manier wordt verzameld. Vervolgens verwerk je dit in AutoCad.

Doordat steeds meer land in Nederland bebouwd is komen wij steeds vaker in moeilijk bereikbare en complexe omgevingen terecht, dit vraagt een oplossingsgerichte houding.

Wil je eerst meer informatie? Ik ben zowel telefonisch als per Whatsapp bereikbaar op 06-21298202.



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken. Je bent topografisch sterk en je werkt secuur.
Daarnaast ben je fulltime inzetbaar, kan je werken met AutoCad, een laptop en heb je ervaring met Microsoft Office.

Door de complexiteit van de projecten ben je een probleemoplosser, denk je in oplossingen en zie je complexe materie als een uitdaging.

Je bent in het bezit van een afgeronde MTS / MBO opleiding in de richting van de Grond, Weg en Waterbouw of Geodesie, aangevuld met VCA en Veilig Werken Langs de Weg (deze kunnen ook via Bowers behaald worden).

Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.



Aanbod

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Jaja, maar wat betekend dat?
Dat betekent dat we met z’n allen hard werken, wij zijn een kleinere inderneming waar we met z’n alle een stapje harder werken om een mooi resultaat te behalen.
Dat doen wij door goed materiaal inzetten om het werk te maken en dat we op een verstandige manier samenwerken, waar we veel lol met elkaar maken, dat als jij een uurtje eerder weg moet we dit regelen en we vrijdags na afloop van de werkweek een biertje doen.

Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft, maar ook de balans met privé. Zo zorgen we ervoor dat we (bijna) nooit overwerken, je hebt natuurlijk tijd nodig voor je familie, vrienden en hobbies. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in