+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Vennep.

2e Automonteur / Bandenmonteur personenwagens, Nieuw-Vennep (VASTE baan) Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Profile Car & Tyreservice ABO

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Profile ABO in Nieuw-Vennep kun je aan de slag als Bandenmonteur / 2e Autotechnicus. Je komt te werken in een gezellig team waar jouw inzet echt gewaardeerd wordt. Je gaat aan de slag met verschillende soorten autobanden en velgen, en je krijgt de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals diverse trainingen, een uitstekend salaris, en personeelskorting op autobanden en -onderhoud. Ook zorgen we voor jouw werkkleding. Plus, we sluiten de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel! Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Kom als Bandenmonteur / 2e Autotechnicus personenwagens bij Profile ABO Nieuw-Vennep werken!
Profile ABO is een zelfstandig en allround universeel autobedrijf waar jij zeker gewaardeerd wordt! Er heerst een prettige en open werksfeer, er worden goede arbeidsvoorwaarden geboden en je mag jezelf uiteraard blijven ontwikkelen!

Bel / WhatsApp ons (06 - 15270353) of stuur een email met je contactgegevens.
Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak!

Als Allround Bandenmonteur / Tweede Autotechnicus zie je alle soorten en merken autobanden en velgen voorbijkomen. Zomer- en winterbanden of all-seasonbanden; jij wisselt ze met gemak. Jij bent verantwoordelijk voor het vervangen van banden en wielen aan uiteenlopende voertuigen. Van een premium zakenauto, EV voertuig, klassieke hobbyauto tot droom sportwagen. Dit doe jij met de nieuwste apparatuur en gereedschappen in onze ruime en nette werkplaats.
Daarnaast zal je kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zoals remmen, olie verversen, uitlijnen, enz. En ook een klant wegbrengen of een auto halen. Een super afwisselende baan dus! Je zorgt er mede voor dat onze klanten weer veilig en tevreden de weg op gaan!
En heb je de ambitie jezelf verder te kunnen ontwikkelen tot misschien wel 1e Autotechnicus of APK-Keurmeester? Wij helpen je daar graag mee!

Wij zijn trots op ons team. Bij Profile ABO mag je o.a. verwachten:
  • Een leuke, afwisselende en uitdagende functie binnen een klein team;
  • Wij bieden je diverse trainingen aan om verder te groeien in het vak van Autotechnicus;
  • Vanzelfsprekend een uitstekend salaris. Wij bespreken dit graag persoonlijk met je;
  • Goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, enz;
  • Veilig werken is belangrijk, daarom zorgen wij o.a. voor jouw werkkleding;
  • Personeelskorting op nieuwe autobanden en -onderhoud;
  • Een uitdagende baan voor de lange termijn!
  • EN onder andere een gezellige vrijdagmiddagborrel!
Profile ABO bestaat al vele jaren!
ABO is een echt familiebedrijf. In 2024 bestaat ABO 60 jaar en is daarvan al ruim 34 jaar aangesloten bij Profile Car & Tyreservice! Wij hebben ervaring met alle merken en typen personenwagens en lichte bedrijfswagens. Wij zijn EV-gecertificeerd en met vier vestigingen; Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en een mobiele BE-combinatie voor het Schiphol gebied goed vertegenwoordigt in de regio. Vanuit onze vestigingen zetten ruim 35 medewerkers zich dagelijks met veel plezier in. Wij streven naar dienstverlening boven verwachting. Goede en oprechte service naar de klanten. Wij vinden het plezier hebben in ons werk net zo belangrijk! Elkaar ondersteunen waar gewenst en een grapje op zijn tijd wordt zeker gewaardeerd! Wij verwelkomen je graag binnenkort in ons familiebedrijf!

Wat mogen wij van jou verwachten:
Wij vinden het niet belangrijk dat jij een Autotechnisch diploma hebt. Wij vinden het wel erg belangrijk dat jij zeer gemotiveerd bent om te willen werken binnen ons autobedrijf en minimaal een jaar ervaring hebt. Jij wil graag leren, leuk werk doen, hebt technisch inzicht en een flexibele en collegiale instelling.
Het is absoluut fijn indien je al langer ervaring hebt als Bandenmonteur / Autotechnicus MAAR anders leren wij je graag nog de fijne kneepjes van het vak! Omdat je gaat werken binnen een autobedrijf is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B en de Nederlandse taal goed beheerst in verband met klantencontact. En woonachtig op een prettige reisafstand vanaf Nieuw-Vennep. Je mag en kunt snel beginnen!

Tot snel bij Profile ABO Nieuw-Vennep!
Wil jij graag bij ons komen werken? Stuur dan jouw CV naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Bel / WhatsApp ons via 06 - 15270353.
Een motivatiebrief is niet nodig, dit komt goed tijdens een kop koffie en rondleiding door ons bedrijf.

De werving & selectie is in samenwerking met Boudewijn Recruitment, zij nemen z.s.m. contact met je op voor een nadere kennismaking! Alle verstrekte informatie zal zeer vertrouwelijk worden behandeld en zal alleen worden gebruikt om persoonlijk contact met je op te kunnen nemen door Boudewijn Recruitment, namens Profile ABO. Je verplicht je tot niets.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld evenals verdere publicatie zonder onze toestemming.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in