+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwe Pekela.

Montagemedewerker Nieuwe Pekela

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je met je handen en maak je elke dag iets moois. Je gaat overkappingen, schuttingen en tuinkamers monteren. Samen met een collega ga je op pad. Je krijgt een planning vooraf, zodat je weet wat je moet doen. Het is een zelfstandige baan waarin je ook nieuwe dingen kunt leren. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een uitdagende functie waarbij je kunt werken met je handen? Word (technisch) montagemedewerker bij onze opdrachtgever in Nieuwe Pekela en zet jouw technische inzicht om in hoogwaardige resultaten. Je komt te werken binnen een bedrijf welke voornamelijk overkappingen, schuttingen en tuinkamers monteren. Met jouw technische kennis en kunde lever je elke dag opnieuw vakmanschap. Je gaat samen met één collega op pad om de klus te klaren, belangrijk is dat je deze collega sturing kan geven en kan fungeren als vraagbaak. Vooraf krijg je een planning die ongeveer 1 à 2 weken van tevoren klaar is. Hierop kun je zien naar welke klus je gaat, de materialen die je mee moet nemen en foto's hoe de situatie is en hoe het eindresultaat moet worden. Al met al een leuke en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden!

Wij bieden:

Je komt te werken in een gezellig team voor 38 uur per week. Daarnaast is het een zelfstandige en uitdagende functie waar je ook de ruimte krijgt om zelf initiatief te nemen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur. Het team bestaat uit één of twee collega's en de planning van onze opdrachtgever is 1 á 2 weken van tevoren bekend, zodat jij je op alles kunt voorbereiden.

Wij vragen:

Je bent een belangrijke schakel in het team en zorgt met jouw vaardigheden voor kwalitatief goede montages. Wat verwachten we van jou? - Je brengt ervaring mee als montagemedewerker, bij voorkeur in de bouwsector;
- Je kan sturing geven aan collega's;
- Je bent in bezit van een VCA certificaat (of bereid deze te behalen) en BE rijbewijs;
- Technische affiniteit;
- Fysiek fit: de werkzaamheden kunnen soms zwaar zijn.

Waar ga je werken:

Het bedrijf is een montage bedrijf in de omgeving van Pekela. Ze leveren diensten in de hele provincie Groningen, een gedeelte van Drenthe en Duitsland. Ze monteren voornamelijk overkappingen, schuttingen en tuinkamers. Doordat ze veel ervaring in de branche hebben en met veel technische systemen werken kunnen ze alle gewenste ontwerpen maken en leveren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in