+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Allround Logistiek Medewerker Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je jouw logistieke talenten kunt laten zien? Als Allround Logistiek Medewerker werk je in een team van maandag tot vrijdag. Je bent belangrijk voor het magazijn, werkt in verschillende temperaturen, en zorgt dat alles goed loopt. Er zijn kansen om te groeien, zoals het halen van een reachtruck certificaat. Het salaris is goed en er is kans op vast werk. Bouw mee aan de toekomst en vind een plek in ons team! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarin je jouw logistieke vaardigheden kunt laten zien? Dan is dit dé kans voor jou! Onze opdrachtgever is op zoek naar Allround Logistiek Medewerker in de omgeving van Nieuwegein.

Als Allround Logistiek Medewerker bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in onze dagelijkse operaties. Met een team van gedreven collega's werk je van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 17:00 uur. Je zult werken in drie verschillende temperatuurzones, waarbij jouw organisatietalent en nauwkeurigheid van groot belang zijn.

Je coördineert de logistieke processen in het magazijn en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Het beheren van voorraden in de verschillende temperatuurzones. Het laden en lossen van goederen en het verzorgen van interne transporten. Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving en bent alert op naleving van regels en procedures. Bij goed functioneren zijn er diverse doorgroei mogelijkheden bij deze opdrachtgever, denk hierbij aan het behalen van jouw reachtruck certificaat.

Ben jij de Allround Logistiek Medewerker die wij zoeken? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team! Jouw passie voor logistiek is wat wij nodig hebben om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Wacht niet langer en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze uitdagende functie. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!


Wat vragen we van jou ?
  • Rijbewijs B
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede fysieke gesteldheid 
  • Je bent representatief en vindt klantencontact leuk
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform GIL CAO 
  • Afwisselende baan met uitzicht op vast werk
  • Salaris per week tussen de €500 en €650 bruto
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in