+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

C# Developer Voedingsindustrie Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van voedingstechnologie als C# Developer en draag bij aan de verbetering van kwaliteit in de agrarische sector. Jouw expertise in softwareontwikkeling wordt ingezet om de wensen van gebruikers te vertalen naar effectieve oplossingen, met een focus op kalvervoerders en kalfsvlees. Een unieke kans om directe impact te maken en bij te dragen aan een gezondere voedselketen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Weet wat je eet! In een tijd waarin we steeds bewuster worden van de impact van voeding op onze gezondheid, speel jij als C# Developer een cruciale rol. Met jouw kennis van software bouw je namelijk aan de bevordering van de kwaliteit van onder andere kalvervoerders en kalfsvlees, en dan in het specifiek aan de ontwikkeling en modificaties van de programma’s die hierbij zullen worden gebruikt. Zo zijn alle consumenten van jouw klanten verzekerd van kalfsvlees van een goede kwaliteit!  

Als C# Developer draag je hiermee actief bij aan de vertaling van de wensen van gebruikers in de agrarische sector naar effectieve softwareoplossingen. Zo realiseer je technische uitwerkingen van de vereiste uit de business in een software ontwerp. Concrete verantwoordelijkheden voor jou als C# Developer omvatten hierbij het ontwikkelen en technisch testen van software, het intercollegiaal uitvoeren van code reviews, het verder professionaliseren van de afdeling en het actief deelnemen in het scrumproces.  

Alles overzien ben je dus zowel zelfstandig aan de slag, als intercollegiaal. Hierdoor is het belangrijk dat je beschikt over communicatieve vaardigheden. Verder zullen technieken als C#, .NET en Scrum voor jou vanzelfsprekend moeten zijn.  



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over ruim 3 jaar ervaring met technieken binnen C#.NET; 
  • Affiniteit met de agrarische sector is een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.500,- en de €5.000,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Ruime pensioensregeling; 
  • 25 vakantiedagen; 
  • Flexibiliteit in de mogelijkheid tot thuiswerken; 
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • Binnen een zeer informele werksfeer; 
  • Met maatschappelijke impact! 


Bedrijfsomschrijving

Waar deze organisatie zich dus specifieker mee bezig houdt is het certificeren van bedrijven in de veehouderij. Dagelijks werken zij dan ook aan het bevorderen van de kwaliteit van kalvervoeders en kalfsvlees. Dit doen zij onder andere door toezicht te houden op het gebruik van groeibevorderende middelen en door controle op kwaliteitsregelingen, door softwareoplossingen te bouwen die hiervoor ingezet kunnen gaan worden. Simplistisch controleren ze dus de veiligheid van de afkomst en de verkoop van het vlees. Met als hoofdvraag: is het vlees veilig om te consumeren?  In het specifiek wordt hierbij onder andere gekeken naar de waterkwaliteit, hygiëne in relatie tot antibioticagebruik, transport, controle op verboden stoffen en regels voor slachten. Waar jij dus als .NET Developer software uitkomsten voor zal gaan bieden. De organisatie is met haar platte karakter helemaal thuis in de agrarische sector. What you see is what you get, is dan ook zeker een uitdrukking die voor deze organisatie opgaat. Iedereen deelt dezelfde passie en daar is de samenwerking dan ook op gebaseerd. Verder is er geen sprake van hiërarchie en zetten ze graag samen de schouders eronder.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in