+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Bouwkundig Revit modelleur Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ten Brinke vestiging Nieuwegein

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Ten Brinke vestiging Nieuwegein

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacature in het kort

Bij Ten Brinke krijg je de kans om als Bouwkundig Revit modelleur aan de slag te gaan. In deze rol ben je van begin tot eind betrokken bij projecten. Je gaat aan de slag met het 3D-modelleren van bouwkundige ontwerpen en houdt contact met verschillende partijen, zoals adviseurs en onderaannemers. Je hebt de vrijheid om het ontwerp naar jouw hand te zetten en zorgt dat alles klaar is voor de bouw. Ook bezoek je regelmatig de bouwplaats. Een creatieve en veelzijdige functie! Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Benieuwd wat Ten Brinke jou te bieden heeft?

Als Bouwkundig Revit modelleur ben je samen met de werkvoorbereider de kartrekker om het project goed op te starten en uit te werken. Je bent betrokken bij de projecten van voorontwerp en bouwaanvraag tot en met werktekeningen en revisiestukken. Bij Ten Brinke ontwikkelen en bouwen we vanuit eigen beheer. Daarom ben jij in deze creatieve functie in staat om het ontwerp naar jouw eigen hand te zetten. Je blijft vanaf het ontwikkeltraject tot de oplevering betrokken. Tijdens de bouw onderhoud je contact met onderaannemers en controleer je werktekeningen van deze partijen. Ook ben je een aanspreekpunt in het projectteam, neem je deel aan bouwvergaderingen en bezoek je regelmatig de bouwplaats om zo betrokken te blijven bij de projecten.

Wat ga je doen?
  • Het 3D-modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit;
  • Ontwerpen, adviseren en beoordelen van aanvraag-, bestek- en werktekeningen. Dit doe je zowel voor als tijdens de bouw van de projecten;
  • Je hebt veel contact met externe partijen (o.a. adviseurs, architecten, constructeurs en onderaannemers) over het uitwisselen en samenvoegen van 3D-modellen. Hierin krijg je de vrijheid om het controlewerk uit te voeren en optimaliseringen aan te dragen;
  • Coördineren van de juiste tekeningen met hoeveelheden en maten naar de werkvoorbereiding en andere betrokken partijen bij het project, zodat de juiste (bouw)materialen worden ingekocht;


Gevraagd

Voor wie en waar ga je werken?
Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van bouw, projectontwikkeling en assetmanagement. Samen met circa 1300 collega’s werken wij aan zeer diverse projecten en genereren we een gemiddelde jaaromzet van circa 1,2 miljard euro.
In Nederland zijn onze vestigingen vertegenwoordigd in Almelo, Doetinchem, Helmond en Nieuwegein. Werken bij ons betekent onderdeel zijn van een succesvol en financieel gezond familiebedrijf met uitdagende projecten. We werken samen aan een diversiteit van projecten zoals woningbouw, appartementencomplexen, utiliteitsbouw, bouwmarkten en bedrijfshuisvesting.
Dat wij een familiebedrijf zijn zie je terug in onze cultuur, waarden en platte organisatiestructuur. Wij zijn ondernemend, doen het samen en geven veel ruimte aan eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Onze kernwaarden Bewust, Betrokken en Bekwaam staan daarbij centraal in onze aanpak.

Jouw werkplek bevindt zich in onze nieuwste vestiging in Nieuwegein. Een organisatie met grote groeipotentie. Wij houden van ondernemerschap, eigenaarschap en daadkracht. Wij geloven in teamgeest en zijn altijd op zoek naar mensen die iets van zichzelf én van ons willen maken. Er altijd ruimte om te leren, want er is ervaring genoeg bij Ten Brinke.

Welke talenten en vaardigheden zien we graag?
  • Je beschikt over een afgeronde mbo of hbo opleiding richting Bouwkunde;
  • Aantoonbare werkervaring als bouwkundig modelleur;
  • Ervaring met het tekenpakket Revit;
  • Je hebt een nauwkeurige werkwijze en oog voor details;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent creatief, ondernemend en initiatiefrijk;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals voldoende vakantiedagen, een goed pensioen en korting op aanvullende pakketten bij de ziektekostenverzekering;
  • Een laptop van de zaak;
  • Veel aandacht voor jouw (persoonlijke) groei dankzij onze eigen Ten Brinke Academy met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden;
  • Je werkt samen met leuke collega’s in een team met ambitie die allemaal dezelfde passie hebben voor het ontwikkelen en bouwen van projecten;
  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid bij een financieel zeer gezond bedrijf;


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur. Voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klanten en partners is onze hoogste prioriteit.

Maar laten we bij het begin beginnen: het moment waarop Theodorus ten Brinke zijn bedrijf oprichtte, nu 120 jaar geleden. Op zakelijk gebied ging het hem voor de wind en al snel maakte Ten Brinke een mooie, continue groei door. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland realiseren wij met ongeveer 1.300 medewerkers een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro.

Wij doen alles wat met bouw en projectontwikkeling te maken heeft en daarmee hebben we in de afgelopen 120 jaar een uitgebreide expertise opgebouwd. Onze uitgebreide knowhow, zowel op het gebied van de ontwikkeling als van de bouwkundige realisatie van projecten, stelt ons in staat om de volledige keten van de onroerendgoedmarkt te bestrijken. Dat zorgt voor een solide basis en maakt ons tot een betrouwbare partner.

Onze groei als organisatie hebben wij te danken aan onze medewerkers. De mensen die van de gebaande paden durven af te wijken en er gewoon voor gaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in