+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Ervaren werkvoorbereider installatie- en servicebedrijf omgeving Nieuwegein Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Scholman Servicebedrijf

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie help je klanten door hun vragen te beantwoorden en offertes te maken. Je werkt met informatie van monteurs om prijzen te berekenen en offertes te versturen. Ook ga je soms bij klanten langs om te praten over wat ze willen en om advies te geven. Je bent belangrijk voor het hele proces, van begin tot eind. Je zorgt dat alles goed gaat en dat projecten op tijd afkomen. Dit doe je door samen te werken met het team en je technische kennis te gebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Als werkvoorbereider bij ons bedrijf ben je het tweede aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je beantwoordt offerteaanvragen en technische vragen met deskundigheid en professionaliteit, waardoor je een betrouwbare en klantgerichte service biedt.
Na ontvangst van de digitale werkopnames van onze monteurs, gebruik je deze informatie om prijsopgaves op te stellen voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van het opstellen van de offerte tot aan de verzending ervan naar de klant. Daarnaast voer je ook offertebezoeken uit bij klanten thuis of op kantoor, waar je hun wensen en behoeften inventariseert en advies geeft op basis van jouw technische kennis.
Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol bij het begeleiden van het werkproces en het verzorgen van de benodigde bestellingen. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. Bovendien ondersteun je zowel de binnendienst als de buitendienst met jouw technische expertise, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan het succes van ons team en de tevredenheid van onze klanten.

Gevraagd

  • Ruime ervaring in de installatietechniek, bij voorkeur in de particuliere sector.
  • Probleemoplossend denkvermogen: je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken voor verschillende uitdagingen.
  • Passie voor klantcontact: je geniet van het communiceren met klanten en streeft naar een hoog niveau van klanttevredenheid.
  • Redelijke tot gevorderde computervaardigheden: We verwachten dat je meer dan alleen basiskennis hebt en comfortabel bent met het gebruik van verschillende computerapplicaties en softwareprogramma's die relevant zijn voor de functie.
  • Comfortabel in een dynamische omgeving: je gedijt goed in een soms hectische werkomgeving en kunt effectief functioneren in een klein, hecht team.
  • Hands-on mentaliteit: je bent een aanpakker die het hoofd koel houdt, zelfs in drukke periodes, en in staat is het overzicht te behouden.
  • Beschikbaarheid voor een fulltime dienstverband, werktijden van 8:00 tot 16:30 uur.


Aanbod

Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een gezellig MKB-bedrijf. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, en er is veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt een bedrijfsbus, werktelefoon en werktablet. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige uitjes en hebben we een hecht team. Bovendien zijn wij aangesloten bij de CAO technisch installatiebedrijf, wat betekent dat onze arbeidsvoorwaarden in lijn zijn met de sectorstandaarden. Dit omvat onder andere een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw kennis en kunde, evenals een stabiele basis aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen bijvoorbeeld 13 ATV-dagen. Dit houdt in dat je 25 plus 13 verlofdagen kunt opnemen in een jaar.

Ben jij de getalenteerde werkvoorbereider die wij zoeken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen naar 0615321482.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een dynamisch installatie en servicebedrijf gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties. Ons bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en klantgerichte aanpak. Vanwege enorme groei zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een getalenteerde werkvoorbereider.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het opbouwen van langdurige relaties. We begrijpen dat het vertrouwen van onze klanten essentieel is, en daarom streven we ernaar om consistent hoogwaardige producten en diensten te leveren. We kijken niet alleen naar de toekomst met een focus op nieuwe innovaties, maar we waarderen ook de kracht van bestaande mogelijkheden.

Momenteel hebben we een groeiende buitendienst van 21 monteurs en een gezellige binnendienst van 5 medewerkers. Jij als werkvoorbereider zal een aanvulling zijn in beide teams!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in