+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Aan de slag als Verzorgende IG in de thuiszorg in Driebergen/Zeist Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

We zoeken een Verzorgende IG voor de thuiszorg in Driebergen-Zeist. Je helpt mensen in hun eigen huis met de zorg die ze nodig hebben. Elke dag is anders, want de mensen en hun behoeften verschillen. Je biedt niet alleen zorg, maar ook een luisterend oor en echte aandacht. Je helpt bijvoorbeeld met wondverzorging of dagelijkse activiteiten. Het is een baan waar je echt het verschil kunt maken in het leven van anderen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag als Verzorgende IG in de thuiszorg in Driebergen/Zeist

Wij zijn in regio Driebergen-Zeist op zoek naar een Verzorgende IG die aan de slag wil in de thuiszorg. Als VIG-er bij deze zorgorganisatie lever je een bijdrage aan het in stand houden en/of verbeteren van kwaliteit van leven van mensen.


Hoe maak jij het verschil?

Als Verzorgende IG in de thuiszorg ga jij mensen thuis in hun eigen leefomgeving helpen met de zorg die ze op dat moment nodig hebben. De leeftijden van de cliënten variëren en de reden waarom de cliënten jouw hulp en zorg nodig hebben zijn divers. De ene cliënt komt net uit het ziekenhuis en heeft wondzorg nodig terwijl een andere cliënt die al op leeftijd is en jouw hulp nodig heeft bij ADL handelingen. Daarnaast ben jij als Verzorgende IG ook iemand die altijd een luisterend oor biedt en oprechte aandacht voor de cliënt heeft. 

Geen dag ziet er hetzelfde uit!



Gevraagd

Als verzorgende IG voer je verschillende taken uit. Denk hierbij aan verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Je werkt vaak zelfstandig volgens een planning en zorgplannen, waarbij je terug kunt vallen op de zorgcoördinator en/ of teamleider. 

Je beschikt over een verzorgende IG (niveau 3) diploma. Je hebt inlevingsvermogen en een gastvrije houding. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig, proactief en empathisch.

  • Je bent iemand die zich wil door ontwikkelen
  • Je kan zelfstandig werken en durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem. In de thuiszorg werk je gebroken diensten. 


Aanbod

Wij bieden je een mooi salaris wat passend is bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je natuurlijk onregelmatigheidstoeslag, reiskosten, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Wij hebben diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de zorg. Dit kan doormiddel van cursus, training en opleidingen

WIJ.ZORGEN kijkt graag vanuit de wensen van nieuwe medewerkers en wil graag samen met jouw uitzoeken wat er nodig is om jezelf verder te ontwikkelen en je ambitie waar te maken. 



Bedrijfsomschrijving

Door krachten te bundelen geeft deze zorgorganisatie kleur aan het leven van mensen. Hier is vrijheid, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé erg belangrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in