+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Als Verpleegkundige werken in de thuiszorg in Driebergen/Zeist Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de thuiszorg in regio Driebergen-Zeist als Verpleegkundige en maak deel uit van een nieuw en groeiend team. Laat jouw kracht als zorgverlener schitteren door persoonlijke zorgplannen te realiseren en een breed scala aan zorgvragen te beantwoorden. Met de flexibiliteit en uitdagingen die elke dag met zich meebrengt, biedt deze rol een unieke kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Als Verpleegkundige werken in de thuiszorg in Driebergen/Zeist

In regio Driebergen-Zeist zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die aan de slag wil in de thuiszorg. Wij horen graag waar jouw kracht ligt als Verpleegkundige en hoe jij vanuit je hart kan en wil bijdrage aan het persoonlijke zorgplan van de cliënt.


Hoe maak jij het verschil?

Voor deze thuiszorgorganisatie zijn wij op zoek naar Verpleegkundige die het leuk vindt om in een vrij nieuw team aan de slag te gaan en deze ook mee op te bouwen. Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en dit als een mooie uitdaging ziet. De cliënten die je gaat verzorgen in deze functie hebben verschillende persoonlijk zorgplannen met verschillende zorgvragen. Naast dagelijkse verzorging ben je uiteraard ook bezig met medicatie verstrekken en de nodige verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Ook zorgplannen opstellen, uitvoeren en evalueren behoren tot je taken. Kortom geen dag ziet er voor jou hetzelfde uit!



Gevraagd

Bij deze zorgorganisatie kijken ze graag samen met jou naar waar jouw kracht ligt en ga je aan de slag op een werkplek waar je jezelf mag en kan ontwikkelen. 

  • Omvang van uren en werkdagen worden in nader overleg bepaald (Je gaat in deze functie gebroken diensten werken)
  • Goed salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Informele werksfeer
  • Heb jij een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige. Dan is er een mogelijkheid om aan de slag te gaan als Wijkverpleegkundige


Aanbod

Wij bieden je een mooi salaris wat passend is bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je natuurlijk onregelmatigheidstoeslag, reiskosten, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Wij hebben diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen de zorg. Dit kan doormiddel van cursus, training en opleidingen

WIJ.ZORGEN kijkt graag vanuit de wensen van nieuwe medewerkers en wil graag samen met jouw uitzoeken wat er nodig is om jezelf verder te ontwikkelen en je ambitie waar te maken. 



Bedrijfsomschrijving

Door krachten te bundelen geeft deze zorgorganisatie kleur aan het leven van mensen. Hier is vrijheid, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé erg belangrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in