+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Korte Opleiding Fietsenmaker en Baan Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.450 p/m

Vacature in het kort

Wil je een fietsenmaker worden? Volg dan onze korte opleiding van 8 weken, gericht op het technische deel van het vak. Je leert alles wat je nodig hebt, zoals fietsen rijklaar maken en werken met e-bikes. Het meeste van de tijd ben je praktisch bezig. Na de opleiding helpen we je met het vinden van een baan in Nieuwegein. Je krijgt ook een mooi starterspakket. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een korte opleiding tot fietsenmaker in het volwassenonderwijs. Geen vakken als Nederlands, Wiskunde en Biologie. Alleen maar focus op het technische gedeelte van het vak fietsenmaker. 8 weken fulltime naar school en dan aan het werk in Nieuwegein.


Waar ga je werken?

Ga jij na de opleiding aan het werk in Nieuwegein? Dan kom je in een fietsenzaak te werken waar de werkplaats vaak verbonden is met de winkel. Je moet het daar, naast sleutelen als fietsenmaker, ook leuk vinden om klanten te woord te staan en te helpen. Je hoeft niet gelijk vol de verkoop in. Maar het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent. 


Wat ga je doen?

Jij gaat in een training van 8 weken alle skills leren om als fietsenmaker aan het werk te kunnen in Nieuwegein. Vele modules als, nieuwe fietsen rijklaar maken, wielen richten en diagnoses stellen aan e-bikes, komen voorbij. Maintec gaat jou opleiden en begeleiden tot een vakbekwaam fietsenmaker. 90 % van de opleiding is praktijkles. Aan het eind van de 8 weken neemt het IBKI een officieel examen af. Tijdens de opleiding gaan wij al met jou kijken waar je na je examen aan het werk kan in Nieuwegein.


Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een fervent fietser en daardoor sleutel jij zelf ook regelmatig aan fietsen. Dat is jouw motivatie. Daarom wil je nu van het fietsen maken je beroep maken. Zo hebben wij allemaal enthousiaste fiets fanaten in de opleiding die zich laten omscholen naar fietsenmaker. Daarnaast woon je in of om Nieuwegein denk aan Utrecht, Houten of IJsselstein.


Wat kun je van ons verwachten

Onze vakkundige leermeesters Tom en Albert geven 8 weken lang fulltime les. Je wordt echt klaargestoomd om als fietsenmaker aan het werk te gaan in Nieuwegein. Naast les, regelt Maintec een mooi starters pakket om de opleiding fietsenmaker goed te beginnen. Dit houdt in: mooie Maintec bovenkleding en een inlog bij Shimano en daar100+ trainingen online te volgen. Naast de interessante lessen, waarbij je 90% van de tijd alleen maar aan het sleutelen bent, kan Maintec met jou meekijken naar een te gekke baan in of om Nieuwegein.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in